PARTIZAN VRAĆA NEKADAŠNJEG ĐAKA?! Šuškalo se, a sada je sve KONKRETIZOVANO!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

pravo niotkuda!

PARTIZAN VRAĆA NEKADAŠNJEG ĐAKA?! Šuškalo se, a sada je sve KONKRETIZOVANO!

Sjajnim partijama se prepuručio nekadašnjem klubu

Objavljeno: 18:56h

FK Partizan želi da vrati nekadašnjeg đaka u klub, a upravo činjenica da je odigrao sjajan meč protiv njih je pojačala interesovanje.

Ifet Đakovac je odigrao sjajnu jesen u dresu TSC-a, koji najbolju jesen u istoriji kluba završava na trećem mestu Superlige.

Đakovac je najbolji strelac TSC-a u ligi sa sedam golova, bio je više puta u Timu kola, a na priču o interesovanju Partizana kaže:

- Vidim da moje partije ne ostaju nezapažene, čujem da postoji interesovanje, ali je još rano da se priča o tome. Svakako, TSC je jedan od najboljih klubova u ligi i zadovoljan sam svim uslovima koje imam tamo - kaže Đakovac za Mozzart Sport.

Ifet Đakovac, desno
Ifet Đakovac, desnofoto: Starsport

Zablistao je Đakovac i u poslednjem jesenjem meču TSC-a, protiv Radničkog (2:0). Postigao je gol posle samo 56 sekundi igre. Slučajno ili ne, tri meča za redom plavo-beli su postigli pogodak u prvih pet minuta igre.

- Poslednje utakmice otvaramo u prvim minutima, igramo napadački i trudimo se da uvek iskoristimo priliku. Juče na utakmici, iskoristili smo šansu i neočekivano poveli već u prvom minutu mojim golom.

TSC ide na odmor bez poraza u gostima, na poziciji broj tri. U klubu su generalno svi zadovoljni i teže ka ostvarivanju svog cilja, izlaska u Evropu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.