PETRIĆ ISKREN! "Velika je bodovna razlika u odnosu na protivnika"! (VIDEO/FOTO)
Gordan Petrić, Foto: FK Partizan/Sandić foto

IZJAVA PRED MEČ!

PETRIĆ ISKREN! "Velika je bodovna razlika u odnosu na protivnika"! (VIDEO/FOTO)

Utakmica Partizan - Novi Pazar igra se u nedelju od 15:30

Objavljeno: 16:50h

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju polusezonu punu uspona i padova, u Evropi su uspeli da se domognu proleća, dok u prvenstvu zaostaju čak 10 bodova za Crvenom zvezdom.

Partizan ima još jednu utakmicu do kraja jesenjeg dela polusezone, meč protiv Novog Pazara u Humskoj, gde će crno-beli pokušati da se revanširaju ovoj ekipi za poraz u prvom delu sezone (1:0).

Bodovna razlika na tabeli između Zvezde i Partizana je velika, čak 10 bodova crveno-beli imaju više, ali to ne znači puno Gordanu Petriću.

- Nismo se odrekli titule, ali -10 je velika bodovna razlika u odnosu na protivnika, i da Partizan ima takvu, velika je. Ima dosta da se igra. Sutra kada se završi ova utakmica i pripreme će dosta toga reći, ja kao trener moram dati neke smernice kako bih voleo da ide prvi tim, a i fudbalski klub u narednom periodu. Da li možemo i da li ćemo uspeti, to ćemo videti - izjavio je Gordan Petrić.

Upitan je Petrić i o tome kakvo će raspoloženje vladati u ekipi ako usledi pobeda protiv Novog Pazara, međutim, još jednom je trener istakao i da su igrači dali svoj maksimum, pa ne može biti ljut na njih, niti razočaran.

- Nadam se da ćemo pobediti i ono što je bitno je da momci odu kućama, sad su te slave, ja stalno potenciram da igraju za sebe i za svoje porodice. Da budu pored porodice, da se odmore, da se restartuju i da krenu ponovo, i kad krenu ponovo, moraju da se dokazuju, kad kažu da igraju za Partizan, ali pre svega igraju za sebe i za svoje porodice. Nadam se da će provesti te slave sa porodicom, ko slavi, slavi, da ovde neki igrači, stranci dolaze kasnije, ne 21. nego 26. jer katolički Božić. Meni je bitno da provedu vreme s njima.

Petrić ima određene kadrovske probleme.

- Ne računam na četvoricu, mislim, ali saznaću danas, ali niko se danas nije žalio, obično je drugi dan problematičan, nadam se da će sve biti u redu. Sinoć su bili raspoloženi, doktor je dobio ćerkicu, pa je častio, oni su bili svi sinoć zajedno i bili su raspoloženi. Sad neko može da kaže da su bili dva dana pred utakmice na večeri, ne znam dokle su bili - izjavio je trener crno-belih.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.