ZAKOPANE RATNE SEKIRE? Lalatović ponovo briljira - želim mu da postane terener Partizana!
Lalatović i Petrić, Foto: Starsport

zanimljivo viđenje!

ZAKOPANE RATNE SEKIRE? Lalatović ponovo briljira - želim mu da postane terener Partizana!

Strateg se osvrnuo na odnos sa trenerom TSC-a i poželeo mu da zameni Petrića

Objavljeno: 19:57h

Radnički je lako u Nišu savladao IMT rezultatom 3:0, za plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Trener Nišlija Nenad Lalatović bio je zadovoljan posle prolaska u četvrtfinale, a imao je i zanimljiv komentar koji se tiče trenera narednog rivala u Superligi Srbije.

- Želim im da uđu u Superligu, i prošle sezone su to zaslužili. To je tim koji zna šta hoće, mladi i perspektivni. Na nama je bio veliki pritisak, igrali smo protiv rasterećene ekipe, ali danas su moji igrači odigrali organizovano, dobro, nismo primili gol, plasirali se u četvrtfinale - rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Starsport©

Sledi duel protiv TSC-a u Superligi Srbije, koji sa klupe vodi Žarko Lazetić. Imao je Lalatović duele sa braćom Lazetić, ali izgleda da su te loše stvari iza njih. Čak je i "najavio" Žarka Lazetića kao sledećeg trenera Partizana. - Sad znam da mnogi očekuju da ću nešto da kažem da sam ljut, ali ja nisam ljut na Lazetića, to da se unapred zna. Ja Lazetiću želim da posle Petrića bude trener Partizana jer mislim da to zaslužuje. Siguran sam da će to i biti ako nastavi ekipa ovako da mu igra. Vidi se da kad stanete iza trenera, može da vam se vrati višestruko. Sa Žemberijem je milina raditi. On je stao iza Žarka i to im se vraća ove sezone. Imaju sjajan tim, dobru tranziciju, brze igrače, u sjajnoj su formi... Dugo nisu izgubili, sve do Partizana, kada su zaslužili da pobede- rekao je Lalatović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.