Milijaš se pridružio saigračima na Kipru i rekao nešto što dokazuje da je Zvezdin bombarder kao vino! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Srećno, Nešo!

Milijaš se pridružio saigračima na Kipru i rekao nešto što dokazuje da je Zvezdin bombarder kao vino! (VIDEO)

Bivši kapiten crveno-belih je jasan u jednoj stvari! Da ne oseća da ne može da pomogne, ne bi se ni vraćao
Objavljeno: 16:01h

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da ga ne plaše prevelika očekivanja i da se vratio u taj klub jer oseća da može da pomogne ekipi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ne plašim se Crvene zvezde. Mnogi koji su se vratili nisu drugi put igrali kao prvi. Kod nas se veoma brzo zaboravljaju stvari. Nemam nikakav pritisak, vratio sam se da pomognem. Da ne osećam da to mogu, ne bih se ni vratio - rekao je Milijaš novinarima na Kipru.

U prvom obraćanju novinarima na Kipru poručio je da ima jak takmičarski motiv, ali da mu pojedinci govore da nije normalan zbog odluke da se vrati.

- Nisam ni razmišljao o Zvezdi, otišao sam na stadion da vidim nekog, i tu se namestilo da smo pričali o mom povratku. Bio sam iznenađen. Na mene veliki uticaj ima porodica, i bio sam srećan zbog činjenice da ću provoditi vreme sa njom. Uz to sam spojio još jednu ljubav. Došao sam kući, lomio glavu, šta, kako... Bilo mi je malo čudno. Meni je Zvezda činila ustupke, činio sam i ja njoj. Informacije koje su se pojavile su relativno tačne. Nije trebalo mnogo vremena da se oko novca dogovaramo. Bitnija je bila fudbalska strana, da li sam ili nisam potreban klubu - istakao je...

Milijaš je došao kao poslednje pojačanje Crvene zvezde, što mu je treći period u tom klubu.

- Drago mi je zbog povratka, ovo je moja kuća. Kada sam video da me klub želi, došao sam da budem bliže porodici i uživam. Veliki uticaj je imala porodica, deca su mi mala i bio sam sedam meseci odvojen od njih. Samim tim, spojiti još jednu ljubav je san, posebno u ovim godinama - kazao je Milijaš.

Kao jedan od razloga zbog kog se vratio u klub, naveo je i osvajanje "duple krune" u Srbiji, donosno osvajanja prvenstva i kupa.

On je rekao da posle drugog odlaska nije razmišljao o povratku, ali da se sada uželeo Zvezde, kao i da je pratio utakmice koliko god je mogao.

- Zaista nisam razmišljao o tome. Bilo mi je teško kada sam odlazio iz Zvezde. Bio sam lepo ispraćen i drago mi je zbog toga jer sam na neki način tako nešto i zaslužio. Desio se novi povratak i najsrećniji sam zbog toga - rekao je Milijaš.

ESPRESO IZRAČUNAO: Evo šta Zvezda treba da uradi kako bi se dokopala TOP 8 faze Evrolige! (VIDEO)

Milijaš je naveo da je finansijska strana prilikom dogovaranja o dolasku bila nebitna, već da ga je zanimao samo fudbal.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.