ZLATNA GENERACIJA PARTIZANA GA SE RADO SEĆA: Igrao Ligu šampiona, sad toči pivo i vlasnik je najgoreg FK u zemlji!
Olivije Bernar u duelu sa Matejom Kežmanom aprila 2004., Foto: PAUL BARKER / AFP / Profimedia

kakva priča

ZLATNA GENERACIJA PARTIZANA GA SE RADO SEĆA: Igrao Ligu šampiona, sad toči pivo i vlasnik je najgoreg FK u zemlji!

Gol-razlika im je "impresivna" - 1:128...

Objavljeno:

Francuz Olivije Bernar je ostavio iza sebe zavidnu fudbalsku karijeru, duela sa njim rado se sećaju nekadašnji igrači Partizana.

Bernar je bio član najslavnije generacije Njukasl junajteda, koja je predvođena trenerom Bobijem Robsonom, sa Alanom Širerom u napadu, igrala i Ligu šampiona. Iz tog perioda datira i njegov najgori košmar, poraz od Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona posle penala.

Nastupao je između ostalih i za Olimpik Lion i Rendžers.

Danas život nekadašnjeg levog beka izgleda potpuno drugačije. Vlasnik je pivnice u koju zalaze navijači Njukasla, a engleski mediji su ga pronašli kako toči pivo za šankom, piše "The Sun".

Olivije je u ovom uspešniji nego na drugom polju. Naime, istovremeno je vlasnik najgoreg engleskog fudblaskog kluba. U pitanju je Duram Siti koji je izgubio svih 13 utakmica u ovoj sezoni, ali ima gol-razliku 1:128.

Zbog velikih dugova i loših rezultata, odnosno gubljenja utakmica sa dvocifrenom razlikom, svi su digli ruke od ovog kluba.

Duram Siti je čak ostao i bez prava na korišćenje stadiona. Bernar je imao zamisao da od svog kluba napravi filijalu Njukasla, ali u tome nije uspeo, pa ga sada navijači ovog kluba teraju iz kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.