"CIRKUS SE NASTAVLJA, NA NAŠE ZADOVOLJSTVO NIJE BILO KVORUMA"! "Delije" se oglasile saopštenjem o dešavanjima u FSS
Transparent "Delija" u Novom Sadu za Nenada Bjekovića, Foto: Starsport©

"BORBA SE NASTAVLJA"

"CIRKUS SE NASTAVLJA, NA NAŠE ZADOVOLJSTVO NIJE BILO KVORUMA"! "Delije" se oglasile saopštenjem o dešavanjima u FSS

Zadovoljni smo odlaganjem izbora, ali smo i dalje pri stavu da je nedopustivo da Nenad Bjeković bude predsednik FS Srbije, stoji između ostalog u poruci navijača Crvene zvezde

Objavljeno:

U ponedeljak popodne SkupštinaFudbalskog saveza Srbije na kojoj je Nenad Bjeković trebalo da bude izabran za predsednika FSS nije održana.

Razlog je nedostatak kvoruma, a novi izbori su odloženi za narednu godinu, ali će u utorak biti održana Skupština na kojoj neće biti "krupnih odluka".

Nenad Bjeković
Nenad Bjekovićfoto: Dado Đilas

Najsrećnji i najzadovoljniji zbog dešavanja u Staroj Pazovi su navijači Crvene zvezde, odnosno najvatreniji iz grupe "Delije Sever".

Oni su ranije najavljivali proteste na ulicama ukoliko popularni Bjeka postane prvi čovek srpskog fudbala, a sada su se oglasili saopštenjem.

Nenad Bjeković
Nenad Bjekovićfoto: Dado Đilas

Naslov je "Cirkus se nastavlja", a tekst prenosimo u celosti, bez izmena.

- Nejasno je da li se danas igrala utakmica u Pazovi ili je bio pokušaj održavanja izborne skupštine za predsednika FSS. Svakako, samo prisustvo ovolikog broja policije govori da ovo što se radi nije normalno i da je sve na silu. Danas je trebalo da se održi Skupština i da se izabere predsednik FSS, ali na naše zadovoljstvo nije bilo kvoruma i ista nije održana.

Delije na utakmici Crvene zvezde i Trabzona
Delije na utakmici Crvene zvezde i Trabzonafoto: Espreso/Veljko Petrović

- U medijima može da se pročita da će sednica biti održana sutra, ali još uvek ne znamo da li će na njoj biti i glasanje. U slučaju izbora Nenada Bjekovića sutra, ili nekog drugog dana, meseca, kad god to bilo, dogovorićemo se o terminu protesne šetnje. Pošto se borba i dalje nastavlja, takođe dogovaramo naše dalje korake o kojima će svi biti obavešteni. Zadovoljni smo odlaganjem izbora, ali smo i dalje pri stavu da je nedopustivo da Nenad Bjeković bude predsednik FS Srbije - navodi se u poruci navijačke grupe "Delije Sever".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.