ARSENALOVA KAZNENA EKSPEDICIJA NASTAVLJA DA MELJE: Bivši dvostruki prvak Evrope na Emirejtsu se nije dobro proveo!
Nova pobeda Arsenala, Foto: EPA/Andy Rain

premijer liga 12. kolo

ARSENALOVA KAZNENA EKSPEDICIJA NASTAVLJA DA MELJE: Bivši dvostruki prvak Evrope na Emirejtsu se nije dobro proveo!

Arsenal se vratio na prvom mesto Premijer lige

Objavljeno:

Lagana pobeda Arsenala u duelu protiv Notingema za povratak na prvo mesto na tabeli. Bilo je izuzetno ubedljivih i zasluženih 5:0 (1:0).

Samo pet minuta je prošlo od početka utakmice, ekipa Arsenala je povela protiv Notingema. Bukajo Saka je bio na desnoj strani, uputio je centaršut, a fantastični Martineli je stigao glavom pre protivnika i pogodio mrežu za 1:0. Gol posvećen Pablu Mariju, fudbaleri Arsenala su držali njegov dres prilikom proslave.

Domaćin je imao dosta prilika da stigne do ozbiljne prednosti, ali se to nije desilo u prvom poluvremenu.

Mogao je Notingem da izjednači na samom kraju poluvremena kada je Saliba dodao protivničkom napadaču loptu, ali nisu gosti to iskoristili.

Arsenal je u nastavku utakmice briljirao. Već u 49. minutu sjajna akcija, Nelson je uspeo da izbaci jednog čuvara, potom da šutira, a iz drugog pokušaja uspeva da pogodi za velikih 2:0.

Samo tri minuta kasnije je bilo 3:0, donekle smušena akcija Arsenala je stigla do desne strane, tamo je bio Žezus koji ubacuje loptu u peterac gde je bio Nelson i koji odličnim udarcem pogađa.

Parti je u 57. minutu povisio na 4:0, Nelson je uputio povratnu loptu i pronašao Partija koji gađa gornji desni ugao za 4:0.

Konačnih 5:0 delo je Odegarda, Norvežanin je fantastično uspeo da reši situaciju nakon nove asistencije Žezusa, namestio se na levu nogu i pogodio za sigurnu pobedu Arsenala.

Standings provided by Sofascore

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.