DESNI BEK STIŽE NA MARAKANU! Milojević dobija novu opciju - već je dokazao talenat! (VIDEO)
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

DESNI BEK STIŽE NA MARAKANU! Milojević dobija novu opciju - već je dokazao talenat! (VIDEO)

Crveno-beli vraćaju fudbalera sa pozajmice

Objavljeno: 12:32h

Crvena zvezda ozbiljno radi na pojačanju igračkog kadra!

Već je ozvaničen transfer Lazara Nikolića, koji je doveden kao pojačanje na poziciji desnog beka, a Zvezda je spremila još jedno rešenje za pomenuto mesto.

Kako Sportal saznaje, u pitanju je Nikola Glišić, 23-godišnji desni bek koji ovu polusezonu provodi na pozajmici u drugoligašu IMT-u iz redova prvaka Srbije.

Iz Zvezde planiraju da ga na zimu povedu na pripreme i daju mu šansu da se dokaže treneru Milošu Milojeviću.

Glišić će biti nagrađen za odlične partije u Prvoj ligi Srbije u kojoj je dao dva gola na 14 mečeva. Rođeni Beograđanin je u januaru ove godine došao u Zvezdu iz "trakorista", ali je procenjeno da je za njegov razvoj najbolje da ostane u tom klubu i ispostavilo se da je to bio pravi potez. Glišić važi za najboljeg beka u Prvoj ligi Srbije, ističe se brzinom znatno iznad ovog ranga, ali i Superlige, zbog čega u Zvezdi žele da pojačaju konkurenciju Marku Gobeljiću i Nikoliću Sve je na proceni trenera Milojevića da li će Glišić ostati, ali sva je prilika da hoće ukoliko ponovi ono što radi u Prvoj ligi Srbije, takmičenje koje je odavno prerastao. Ugovor sa crveno-belima ima do leta 2024. godine.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.