POZNATA SUDBINA SERGEJA U LACIJU! Klaudio Lotito sve otkrio - više nema ni najmanje dileme!
Sergej Milinković Savić, Foto: Starsport©

dosta mu je spekulacija

POZNATA SUDBINA SERGEJA U LACIJU! Klaudio Lotito sve otkrio - više nema ni najmanje dileme!

Predsednik Lacija otkrio koji su njegovi planovi za srpskog reprezentativca

Objavljeno: 15:57h

Sergej Milinković Savić je večita tema italijanskih medija! Posle svake partije u dresu Lacija, novi zainteresovani klub se pojavi na spisku.

Ono što je činjenica je da Italija i Lacio prijaju sjajnom vezisti, a nije poznato da li je do sada izradio želju da napusti Rim.

Međutim, svim interesantima je poznato da neće prevariti Klaudija Lotita koji je u medije izašao sa najnovijom izjavom o Sergeju.

Predsednik Lacija, 65-godišnji Klaudio Lotito je izjavio da nema nameru da prodaje Sergeja i da će uskoro 27-godišnjem Srbinu ponuditi novi ugovor.

Lotito i Sergej
Lotito i Sergejfoto: Profimedia

- Ne želim da prodajem Milinkovića-Savića, ponudiću mu novi ugovor. Ponavljam, on sada već vredi 120 miliona evra i svakog meseca njegova cena na tržištu raste - rekao je Lotito za "Il Mesađero".

Veznom igraču Rimljana, ugovor sa Lacijom ističe na leto 2024. godine, a portal "Transfermarkt" ga trenutno procenjuje na 60 miliona evra.

Sergej Milinković Savić je u osmoj sezoni u dresu Lacija već odigrao 15 mečeva. Postigao je četiri gola i dodao sedam asistencija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.