FEJSA SA PUNO OPTIMIZMA GLEDA NA MEČ PROTIV NICE: I ima jednu posebnu vest za sve Grobare!
Fejsa zna šta mu je činiti, Foto: Starsport©

veruje u dobar rezultat

FEJSA SA PUNO OPTIMIZMA GLEDA NA MEČ PROTIV NICE: I ima jednu posebnu vest za sve Grobare!

Utakmica između Nice i Partizana biće odigrana sutra od 18.45 časova

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa izjavio je da će "crno-beli" dati maksimum da bi ostvarili pozitivan rezultat na meču protiv Nice u Ligi konferencija.

Partizan će u četvrtak veče gostovati Nici u meču petog kola grupe D Lige konferencija.

- Idemo u Nicu da pružimo maksimum i znamo šta nam je činiti. Daćemo maksimum da ostvarimo poztiivan rezultat. Utakmica će biti teška, a verovatno će oni biti spremni za ovaj meč. Igramo protiv dobre ekipe, nema opuštanja - rekao je Fejsa uoči polaska za Nicu, preneo je zvanični sajt kluba.

Fudbaler Partizana Slobodan Saničanin je istakao da navijači očekuju dobre rezultate od kluba iz Humske.

- Verujem da navijači Partizana očekuju i pobedu u Nici. Idemo tamo da ostvarimo dobar rezultat. Pratimo igre Nice, ali se baziramo na naš tim. Kako je naš trener Gordan Petrić rekao idemo da igramo fudbal i da uživamo. Nadam se da ćemo da ostvarimo sve njegove taktičke zamisli - rekao je Saničanin.

FK Partizan
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ekspedicija Partizana je otputovala u Nicu, a trener "crno-belih" Gordan Petrić je u Francusku poveo 23 igrača. Petrić na ovom meču neće moći da računa na povređene Aleksandra Filipovića i Patrika Andradea.

Utakmica između Nice i Partizana biće odigrana sutra od 18.45 časova. Partizan je prvi na tabeli sa osam bodova, dok je Nica druga sa pet. Keln i Slovačko imaju po četiri boda.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.