"MI SMO BABAROGE ZA HRVATE" Milan ISPROZIVAO Dinamo Zagreb i društvo (FOTO)
Detalj sa utakmice Milana i Dinama, Foto: EPA/Roberto Bregani

"MODRI" BEZ ODGOVORA

"MI SMO BABAROGE ZA HRVATE" Milan ISPROZIVAO Dinamo Zagreb i društvo (FOTO)

Roso-neri su dvaput igrali na Maksimiru i oba puta slavili, a prvo je to bilo 3:1 1973. godine u Kupu pobednika kupova, a drugi put sa 3:0 u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona 2000. godine

Objavljeno:

Fudbaleri Dinama u Zagrebu u utorak od 21 čas dočekuju Milan u petom kolu grupne faze Lige šampiona.

Ovaj meč "modrima" i roso-nerima je možda i najvažniji jer imaju po četiri boda, Salcburg je na šest, dok Čelsi ima jedan više.

Fudbaleri Dinama iz Zagreba
Fudbaleri Dinama iz Zagrebafoto: EPA/Antonio Bat

Šampion Italije "isprozivao" je prvaka Hrvatske kada je objavio pet informacija pred susret uz poruku da su babaroge za najbolji tim naše komšijske zemlje.

- Milan je pobedio u svih pet svojih prethodnih susreta sa zagrebačkim Dinamom u Evropi, uključujući i kvalifikacione utakmice. 'Roso-neri' predstavljaju babarogu za Hrvate, koji ni protiv jedne druge evropske ekipe nisu doživeli toliko poraza. Dinamo je ekipa protiv koje je Milan odigrao najviše utakmica u Evropi, a da je pritom pobedio u svakoj - piše na sajtu Milana.

Fudbaleri Milana
Fudbaleri Milanafoto: EPA/Matteo Bazzi

Roso-neri su dvaput igrali na Maksimiru i oba puta slavili, a prvo je to bilo 3:1 1973. godine u Kupu pobednika kupova, a drugi put sa 3:0 u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona 2000. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.