POSTAVLJEN REKORD NA KARAĐORĐU: Posle deset godina na stadionu u Novom Sadu je bilo 9.000 navijača!
Duel Vojvodine i Zvezde, Foto: Starsport

svi hvale atmosferu

POSTAVLJEN REKORD NA KARAĐORĐU: Posle deset godina na stadionu u Novom Sadu je bilo 9.000 navijača!

Obojica trenera su se nakon duela složila da je ambijent za utakmicu bio savršeni i da je ovo model kojim bi srpski fudbal trebalo da ide

Objavljeno:

Fudbaleri Vojvodine dočekali su juče Crvenu zvezdu u zaostaloj utakmici domaćeg prvenstva i izgubili sa 0:2 nastavivši tako loš niz rezultata.

Produžili su tako izabranici Milana Rastavca seriju mečeva bez pobede na četiri, i sada je svaka naredna utakmica od krucijalne važnosti kako bi se mir vratio u kuću, dok je Crvena zvezda nastavila sa odličnom tradicijom u Novom Sadu.

Jučerašnja utakmica možda nije obilovala prevelikim brojem šansi i nekolicinom golova, ali ostaće zabeleženo da je stadion "Karađorđe" bio ispunjeniji nego ikad u poslednjoj deceniji. Na novosadskom zdanju bilo je, kako saznajemo, oko 10.500 navijača što je cifra koja nije dugo zabeležena.

Poslednji put kada je "Karađorđe" primio približnu brojku bilo je u duelu Vojvodine i Rapida iz Beča, sada već davne 2012. godine kada je bilo oko 9000 gledalaca. U međuvremenu, u Novom Sadu je gostovala i reprezentacija Srbije, ali i mnogi drugi, međutim, svi su ostali nadmašeni jučerašnjom posetom.

Zapadna tribina bila je "krcata", baš kao i najveći deo južne. Sever je bio poprilično popunjen, a isto važi i za istok.

Obojica trenera su se nakon duela složila da je ambijent za utakmicu bio savršeni i da je ovo model kojim bi srpski fudbal trebalo da ide.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.