OSAM GODINA ZATVORA! Bivši fudbaler Liverpula, saigrač Džerarda i Karagera ide na ROBIJU zbog DROGE (FOTO)
Policija ispred Enfilda, stadiona Liverpula, Foto: AP

OD ZVEZDA DO BLATA

OSAM GODINA ZATVORA! Bivši fudbaler Liverpula, saigrač Džerarda i Karagera ide na ROBIJU zbog DROGE (FOTO)

Policija je napravila raciju u kući nekadašnjeg člana "redsa" i pronašla je više od 60 kilograma kokaina, kreka i heroina, kao i 2.500.000 funti spremnih za dilovanje droge. "Bi-Bi-Si" tvrdi da je mesečno dobijao 500 funti kao kurir od narkobosova

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Liverpula Lejton Maksvel dobio je osam godina zatvora nakon što je uhvaćen sa ogromnim količinama droge, prenose engleski mediji!

Maksvel je dete Liverpula i postigao je gol u svojoj prvoj utakmici, igrao je sa Stivenom Džerardom i Džejmijem Karagerom, ali je momak sa obećavajućom budućnošću u međuvremenu toliko nisko pao da će morati na robiju.

Stiven Džerard
Stiven Džerardfoto: Profimedia

Naime, policija je napravila raciju i u njegovoj kući u Kardifu pronašla je više od 60 kilograma kokaina, kreka i heroina, kao i 2,5 miliona funti spremnih za dilovanje droge. "Bi-Bi-Si" tvrdi da je mesečno dobijao 500 funti kao kurir od narkobosova.

OPTUŽEN TRENER LIVERPULA! Klopu preti velika kazna zbog crvenog kartona!

U pomenutoj operaciji uhvaćeno je još sedam osoba, a sud u Kardifu ih je osudio na ukupno 80 godina zatvora. Prema izveštajima policije, zaplenjeno je ukupno dve tone droge tokom operacije i nekoliko miliona dolara u gotovini.

Maksvel je imao samo 19 godina kada je dao prvenac za "redse", da bi nedugo zatim i otpušten.

Potom je igrao za Stokport, Kardif i Svonsi, a karijeru je završio 2010. godine igrajući za Beri Taun. Za mladu reprezentaciju Velsa nastupao je 14 puta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.