ŠVAJCARCI U STRAHU PRED MUNDIJAL: Rival Srbije ostao bez prvog golmana, doživeo je JEZIVU povredu!
Jan Zomer ispred Aleksandra Mitrovića na SP 2018 u Rusiji, Foto: EPA/Martin Divisek

stub odbrane

ŠVAJCARCI U STRAHU PRED MUNDIJAL: Rival Srbije ostao bez prvog golmana, doživeo je JEZIVU povredu!

Zomer je godinama jedan od najpouzdanijih golmana Bundeslige i mnoge je iznenadilo da se nije našao ni u top 10 izbora za nagradu Lav Jašin

Objavljeno: 09:43h

Golman fudbalske reprezuentacije Švajcarske, Jan Zomer, zabrinuo je naciju u utorak veče jer se povredio na meču nemačkog Kupa mesec dana pred početak Svetskog prvenstva u Kataru.

Zomer je sa svojom Borusijom iz Menćengladbaha gostovao Darmštatu (domaćin slavio sa 2:1) i već u 4. minutu doživeo je povredu članka, koja na slici ispod izgleda stvarno jezivo. Pokušao je da nastavi meč, ali je u 13. minutu tražio izmenu.

Mediji u Švajcarskoj izrazili su svoju zabrinutost zbog ove povrede, mada navode da se Zomer u drugom poluvremenu pojavio na klupu Gladbaha bez pomoći štaka.

Zomer je godinama jedan od najpouzdanijih golmana Bundeslige i mnoge je iznenadilo da se nije našao ni u top 10 izbora za nagradu Lav Jašin.

Podsetimo, reprezentacija Švajcarske će na Mundijalu u Kataru igrati u grupi sa Brazilom, Srbijom i Kamerunom protiv kog i otvara takmičenje. Protiv "Orlova" igraće u 3. kolu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.