PETRIĆ OTKRIO TAJNU ZA DOBRE REZULTATE! "Zna se gde je crvena linija"!
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

PRIČAO o brojnim temama!

PETRIĆ OTKRIO TAJNU ZA DOBRE REZULTATE! "Zna se gde je crvena linija"!

Govorio je i o predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru

Objavljeno: 19:32h

Trener Partizana Gordan Petrić gostovao je u emisiji "Oko" gde se dotakao uspeha na klupi crno-belih.

Petrić je nasledio na klupi Partizana Iliju Stolicu i svojim mirnim pristupom učinio da ekipa iz Humske dva puta zaredom savlada Keln u Ligi konferencija. Nekada stameni defanzivac je otkrio kako je došlo do promene u timu.

- Pustio sam ih da igraju fudbal i dao sam im mogućnost da pogreše, ali da znaju gde je crvena linija. Kada sam došao, igrači su bili nervozni i polako, od treninga do treninga, od utakmice do utakmice su se opuštali. To se pokazalo na utakmicama protiv Kelna. Puštao sam ih da pogreše, oni su ljudi od krvi i mesa - kaže Petrić i dodaje:

1 / 3 Foto: FK Partizan/Sandić foto

- Ja sam im rekao da ne dozvole da se niko igra sa njihovim imenom i prezimenom. Pokušavam da im prenesem neke naše priče i iskustva. Dok god budeš mogao da igraš i budeš spreman, ti ćeš obezbeđivati za svoju porodicu normalan život. To moraju i oni da shvate. Sve se na kraju svodi na to da oni sebi obezbede život posle bitisanja u fudbalu.

Za kraj razgovora trener crno-belih je pohvalio reprezentaciju Srbije i prokomentarisao šanse na predstojećem Svetskom prvenstvu.

- Navijači treba da osete i navijači su ti koji prepoznaju pozitivne stvari. Katar...Specifično. U jednom gradu toliko reprezentacija, toliko navijača. mi imamo talentovanu reprezentaciju, Imamo trenra koji je rasterećen i zna kako sve da predstavi igračima i da ih opusti. Atmosfera je super, ali i Brazil i Švajcarci, svi razmšljaju kao mi. Izuzetno je teško, ali imamo atmosferu koja je super, imamo igrače. nogo zavisi od prve utakmice.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.