DERBI KOLA JE OPRAVDAO SVA OČEKIVANJA: Partizan pred sam kraj meča slomio hrabru ekipu Čukaričkog!
Fudbaleri Partizana upisali pobedu, Foto: Starsport©

superliga 15. kolo

DERBI KOLA JE OPRAVDAO SVA OČEKIVANJA: Partizan pred sam kraj meča slomio hrabru ekipu Čukaričkog!

Partizan je sada pretekao Čukarički na tabeli Superlige

Objavljeno: 20:28h

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Čukaričkog u derbiju 15. kola Superlige Srbije sa 3:2.

Početni period utakmice je prošao bez mnogo uzbuđenja sa taktičkim dobro naštimovanim ekipama na obe strane. Uvodni deo meča je ste bio pomalo dosadan za ne tako veliki broj navijača na stadionu u Humskoj, ali zato druga polovina prvog poluvremena itekako jeste.

Posle akcije gostiju lopta je nakon šuta Badamosija pogodila u ruku Svetozara Markovića, gosti sa Banovog brda su se pobunili,i glavni sudija meča je posle razgovora sa VAR sobom otišao da pogleda snimak situacije.

FK Partizan, Kristijan Belić
foto: Starsport©

Nije mu dugo trebalo i u 38. minutu je pokazao na belu tačku. Sa 11 metara je bio precizan Marko Docić i tako je doveo svoj tim u vođstvo. To je trajalo svega četirir, jer je Partizan iz prve sledeće akcije uspeo preko Belića da dođe do izjednačenja.

Totalni preokret smo videli na samom startu drugog dela kada je svoj prvenac u crno-belom dresu upisao Andrija Pavlović. Perfektan centaršut je uputio Marko Živkovič, pogodio je napadača Partizana tačno u trepavicu, a nekadašnjem fudbaleru Kopenhagenu nije bilo teško da loptu smesti u mrežu.

Andrija Pavlović, FK Partizan
foto: Starsport©

Posle drugog gola Partizana usledila je otvorena borba na terenu, ređale su se šanse na obe strane. Blagu inicijativu su preuzeli gosti koji su imali dve šanse, prva preko Badamosija kada je sa gola linije loptu izbacio Svetozar Marković.

Pretio je Partizan preko Rikarda i Natha ali su šanse fudbalera crno-belih otišli u pored gola i u prečku.

Kazna za promašaje fudbalera Partizana je stigla u 75. minutu kada je posle centaršuta Drezgić glavom loptu smestio u mrežu gola crno-belih.

Pobedu Partizanu je doneo Slobodan Urošević u 85. minutu, kada je Bibars Natho dao sjajan pas ka kapitenu crno-belih koji je loptu poslao u mrežu gostiju.

FK Partizan
foto: Starsport©

Partizan je sada pretekao Čukarički na tabeli Superlige, a u sledećem kolu će dočekati Napredak u četvrtak.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.