MILOJEVIĆ NAJAVIO PROMENE U TIMU! Zvezdin trener PONOVIO da je domaće prvenstvo najvažnije! (VIDEO)
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

IZJAVA PRED MEČ!

MILOJEVIĆ NAJAVIO PROMENE U TIMU! Zvezdin trener PONOVIO da je domaće prvenstvo najvažnije! (VIDEO)

Utakmica u Kragujevcu protiv Radničkog igra se u nedelju od 14 časova

Objavljeno: 19:09h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević najavio je danas da će biti promena u timu za predstojeći meč protiv Radničkog 1923 u Superligi Srbije i ponovo istakao da crveno-beli veruju u sebe i da rastu kao ekipa iz utakmice u utakmicu.

- Biće promena u timu. Neke moramo da izvršimo, a druge jer su nam pojedini igači u velikom opterećenju, ali 'gro' igrača koji su igrali u Budimpešti mogu da igraju ponovo - rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde, posle poraza od Ferencvaroša u Ligi Evropa, sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije gostovanjem kragujevačkom Radničkom u okviru 15. kola.

- Nemamo mnogo vremena za radovanje, a tako ni za 'plakanje'. Nismo zadovoljni rezultatom (u Budimpešti). Ima puno segmenata igre u kojima smo bili zadovoljni, ali ta dva trenutka nepažnje su nas skupo koštala. Sa tog aspekta smo analizirali utakmicu i probaćemo to da ispravimo, da učimo na najteži način - na našim greškama - rekao je Milojević.

Miloš Milojević
foto: Starsport©

On je istakao da je atmosfera u timu dobra i ponovio da je crveno-belima domaće prvenstvo najvažnije.

- Najvažnija nam je sledeća utakmica, a to je Kragujevac. Ekipa koja je u dobroj formi, igra dosta moderno, tako da se spremamo za njih. Okrenuti smo jednoj dobroj predstavi i rezultatu u Kragujevcu - rekao je Milojević.

Šef struke Crvene zvezde je naveo da je Radnički dobra, neugodna ekipa koja ima nekoliko kvalitetnih igrača koji su na jako dobrom nivou Super lige Srbije.

- Zanimljiv im je sistem igre, imaju dosta rotacija u ofanzivi. Znamo njihove mane, ali ih poštujemo. Takodje, znamo da je atmosfera uvek domaćinski 'vatrena', ali biće i naših navijača u velikom broju. Očekujemo dobru utakmicu i maksimalno smo fokusirani na meč - rekao je Milojević.

- Uz dužno poštovanje prema Radničkom, moramo da podižemo nivo naše forme, verujemo u to što radimo i rastemo kao ekipa iz utakmice u utakmicu, da se osvrnemo više na našu igru, da smanjimo greške i povećamo broj uspešnih akcija - dodao je on.

Trener Zvezde je naveo da njegovi igrači "imaju snage u svojim nogama" da odigraju svih 15 mečeva do kraja jesenjeg dela sezone.

- Mislim da nam je najbitnija motivacija. Igrači moraju da shvate da su utakmice luksuz, zbog njih živimo. Tu imamo odgovornost prema sebi i navijačima da uvek budemo na maksimalnom nivou i postižemo najbolje rezultate - dodao je trener Crvene zvezde.

Utakmica Radnički 1923 - Crvena zvezda na programu je u nedelju od 14 časova.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.