PETRIĆ NEOBIČNO POČEO KONFERENCIJU! Prvo pričao o odbojkašicama pa tek onda o meču protiv Čukaričkog! (VIDEO/FOTO)
Gordan Petrić, Foto: FK Partizan/Sandić foto

IZJAVA PRED UTAKMICU!

PETRIĆ NEOBIČNO POČEO KONFERENCIJU! Prvo pričao o odbojkašicama pa tek onda o meču protiv Čukaričkog! (VIDEO/FOTO)

Susret je na programu u nedelju sa početkom u 18:30

Objavljeno: 16:23h

Neobične su konferencije za novinare trenera Partizana Gordana Petrića, izjavama iskače iz šablona, ne koristi uobičajene besmislene fraze.

Ni današnja konferencija, uoči sutrašnje utakmice sa Čukaričkim, nije krenula uobičajeno. Petrić je poželeo da prvo pomene odbojkašice Srbije.

- Prvo da poželim sreću odbojkašicama, da nam donesu zlato u Srbiju - poručio je trener Partizana, a zatim govorio o meču protiv Čukaričkog pred koji je poručio da će sve na terenu zavisiti od njegovog tima.

- Ne gledam koji smo na tabeli mi i Čukarički, nego uvek idem od utakmice do utakmice. Igramo protiv talentovane ekipe, pa da ih nadmudrimo, da ih dobijemo. Da budemo iskreni, Partizan je favorit i od nas sve zavisi. Svi u napadu Brđana imaju kvalitet, a igraćemo protiv napadača (Badamosi, prim.aut.) koji ima visinu, čudnu kretnju, pa ako se ne koncentrišemo u pravom trenutku, može da ode u njegovu korist. Ipak, ne verujem da ako momci budu 100 odsto u svom poslu da će biti problema. Ovo je još jedna zanimljiva utakmica, na našem stadionu, igraćemo do kraja samo jednu van Beograda i to bi trebalo da iskoristimo.

Imao je Partizan dobru podršku sa tribina protiv Kelna, valjala bi mu takva i u nedelju.

- Neka svako duva u svoju čorbu. Ja mogu da zovem navijače da dođu, ali ko voli Partizan to bi trebalo sam da oseti. Da li su oni to osetili zbog ponašanja i igara ovih momaka... Mi svakako moramo da izađemo na teren i da pružimo maksimum, ali bilo bi lepo da bude ljudi na stadionu - zaključio jetrener Partizana.

Susret Partizan - Čukarički na programu je u nedelju sa početkom u 18:30.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.