VELIKO IZNENAĐENJE U GRUPI ZVEZDE! Srpski klub na dnu tabele! Lacio razočarao, Junajted pobedio u poslednjem napadu
Turski predstavnik napravio je najveće iznenađenje!, Foto: Profimedia

bilo je svega i svačega!

VELIKO IZNENAĐENJE U GRUPI ZVEZDE! Srpski klub na dnu tabele! Lacio razočarao, Junajted pobedio u poslednjem napadu

Situacija u grupi H nije dobra po srpskog predstavnika

Objavljeno:

Francuska ekipa se put turske uputila u ulozi favorita, ali će se sa Bosfora vratiti pognute glave nakon što je sopstvenu mrežu zatresao Malang Sar, a potom su na to dodali Ugo, Bardi i Trezege za poptunu katastrofu "kneževa".

Uz pobedu Ferencvaroša u Mađarskoj protiv Zvezde (2:1), situacija u grupi H nije dobra po srpskog predstavnika. Prvi je mađarski predstvanik kog su svi posle žreba otpisali sa devet bodova, dok Trabzon i Monako imaju po šest. Zvezda je poslednja sa tri i moraće da ganja pobede protiv francuske i turske ekipe ukoliko želi makar u Ligu konferencija.

Svoje navijače su neprijatno iznenadili i igrači Lacija koji su remizirali protiv Šturma rezultatom 2:2. Istini za volju, tim iz Rima je celo drugo poluvreme igrao za igračem manje nakon što je u smiraj prvog poluvremena isključen Manuel Lacari samo dva minuta nakon što je Ćiro Imobile doneo vođstvo sa "bele tačke".

U nastavku je u igru ušao Sergej Milinković-Savić, ali i 19-godišnji Vilijam Boving koji je sa dva gola doneo bod austrijskoj ekipi. U strelce se za Lacio upisao još Pedro.

NAVIJAČI FERENCVAROŠA NAPALI AUTOBUS U KOJEM SU BILI SRPSKI REPORTERI! Policija morala da reaguje!

Malo je falilo da kiksne i Junajted. Ponovo su se "crveni đavoli" mučili protiv Omonije, ali je spas u 93. minutu doneo Skot Mektomini. Ispromašivao se Junajted, ponajviše Rašford, a Kazemiro je i prečku pogodio. Ipak, na kraju su se izvukli, baš kao i u prvom meču. U drugom susretu iste grupe, Real Sosijedad je bio siguran protiv Šerifa i slavio rezultatom 3:0.

Ulogu favorita su opravdali i PSV protiv CIriha (5:0), Ludogorec protiv Helsinkija (2:0), kao i Union protiv Malmea (1:0), doduše tek iz penala pred sam kraj meča.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.