ĐURIČIĆEVA EMOTIVNA IZJAVA! "Sampdorija će se spasiti srpskom dušom"!
Filip Đuričić i Dejan Stanković, Foto: Profimedia

VERUJE U OPSTANAK!

ĐURIČIĆEVA EMOTIVNA IZJAVA! "Sampdorija će se spasiti srpskom dušom"!

Slavni klub iz Đenove katastrofalno je počeo sezonu

Objavljeno: 11:18h

"Novi početak, napisao ga je Filip Đuričić", ovom rečenicom Gazeta delo sport je počela tekst o Srbinu koji je minulog vikenda doneo važan bod Sampdoriji na trenerskom debiju Dejana Stankovića u tom klubu.

Slavni klub iz Đenove katastrofalno je počeo sezonu, a onda je Stanković preuzeo tim na samo dva osvojena bod iz osam kola. Sampa sada ima tri boda zahvaljujući remiju u Bolonji i golu Đuričića.

- Nikada ne odustajemo. Novi trener će pojednostaviti probleme. Juče je bio Vujadin Boškov, danas je Dejan Stanković. Sampdorija će se spasiti srpskom dušom - emotivno je istakao Đuričić.

Filip Đuričić
foto: EPA/Serena Campanini

Naravno, Filip Đuričić je u nastavku razgovora širio optimizam s verom da će se klub zaista spsiti i izboriti opstanak u Seriji A, gde mu je, kako kaže, defintivno i mesto.

- Verujem da je kriza iza nas. Okrenuli smo novi list - jasan je Đuričić.

I sada kada je podsetio na Vujadina Boškova, valja se zaista setiti njegove Sampdorije s početka 90-tih godina. Legendarni Vujke je 1990. doneo Sampdoriji pehar osvajača Kupa pobednika kupova, a godinu dana kasnije doneo je klubu prvu i jedinu titulu prvaka Italije.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.