Grobari i Delije ne žele da ih vide blizu Humske i Marakane: Ovo su 5 najgorih trenera Partizana i Zvezde! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

BAŠ IH NE VOLE

Grobari i Delije ne žele da ih vide blizu Humske i Marakane: Ovo su 5 najgorih trenera Partizana i Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

U ovom tekstu bavićemo se trenerima koji su sedeli na klupi crno, odnosno crveno-belih u XXI veku, a koje navijači ova dva kluba ne mogu da smisle
Objavljeno:

Mnogo je trenera prošlo kroz Partizan i Crvenu zvezdu.

Neki su pravili ogromne uspehe, dok neki nisu imali dovoljno znanja da sa našim najvećim klubovima prave rezultate koji bi zadovoljili velike apetite Grobara i Delija.

Sedenje na klupi klubova sa Topčiderskog brda nosi ogroman pritisak, pa je i to ponekada pojelo stručnjake koji su vodili Partizan i Crvenu zvezdu.

U ovom tekstu bavićemo se trenerima koji su sedeli na klupi crno, odnosno crveno-belih u XXI veku, a koje navijači ova dva kluba ne mogu da smisle.

PARTIZAN

MIODRAG JEŠIĆ

foto: Nebojša Mandić

Iako je legenda Partizana, Grobari njegov poslednji mandat na klupi crno-belih ne pamte po dobrom.

Naime, Ješić je klupu Partizana napustio na polusezoni 2006/2007, a Crvena zvezda je tada imala čak 14 bodova prednosti.

Pored toga, klub iz Humske je i tada eliminisan iz grupne faze Kupa UEFA sa samo jednim osvojenim bodom iz četiri utakmice i gol razlikom - 5.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.