MBAPE IDE IZ PARIZA U JANUARU! Kilijan se oseća IZDANIM, ali za jedan klub neće moći da potpiše (FOTO)
Kilijan Mbape doneo veliku odluku, Foto: EPA/Mohammed Badra

TRANsFER ZEMLJOTRES

MBAPE IDE IZ PARIZA U JANUARU! Kilijan se oseća IZDANIM, ali za jedan klub neće moći da potpiše (FOTO)

Francuz smatra da su mu "sveci" u novom ugovoru dali obećanja koja su nemoguća da se ispune i ostvare.

Objavljeno: 16:22h

Fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Francuske Kilijan Mbape (23) bio je najveća meta Real Madrida u prethodne dve godine.

Kada se činilo da će rođeni Parižanin potpisati višegodišnji ugovor sa "kraljevskim klubom" kao slobodan igrač došlo je do tektonskih promena.

Podsetimo, Kilijan je doneo odluku da "ispali" ponudu sa Pirineja i stavio je potpis na novu trogodišnju saradnju sa "svecima".

Od sreće do svađe - Kilijan Mbape
Od sreće do svađe - Kilijan Mbapefoto: EPA/Yoan Valat

Po tom dogovoru, Mbape je dobio 125.000.000 evra samo zbog potpisa i 83.000.000 evra platu po sezoni.

Takođe, kako su tada prenosili francuski i španski mediji postao je prvi izbođač penala i dozvolu da se meša u politiku kluba (koji trener će doći kao i igrači).

Ipak, izgleda da je situacija na relaciji Kilijan Mbape - Pari Sen Žermen pukla i mladi Francuz prema informacijama španske Marke želi da napusti Grad svetlosti već u januaru u zimskom prelaznom roku!

Naime, reprezentativac Francuske obavestio je čelnike tima sa stadiona Park prinčeva da treba da se dogovore oko njegove prodaje, ali postoji uslov u pregovorima fudbalera i sadašnjih poslodavaca.

Navodno, jedina ekipa u koju ne može da ode je Real Madrid koji je hteo da ga dovede u poslednje dve godine.

Klijan Mbape u duelu sa Danijem Karvalom
Klijan Mbape u duelu sa Danijem Karvalomfoto: EPA/Juanjo Martin

Kilijan se oseća izdanim zbog novog ugovora jer smatra da je šampion Francuske dao obećanja koja su nemoguća da se ispune i ostvare.

Preciznijih informacija nema, ali kako stvari stoje, izgleda da Mbape ponovo ima želju da obuče dres "kraljevskog kluba".

Ipak, to će ići znatno teže jer PSŽ to ne želi da prihvati, a ostaje da se vidi ko još može da isprati zahteve ofanzivca, ali i cenu koju budu zahtevali "sveci".

Kilijan Mbape je do sada u dresu ekipe iz rodnog grada odigrao 228 utakmica i postigao 182 gola, a osvojio je 11 trofeja, ali nijedan evropski.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.