Kada su se srpski heroji pojavili na Zvezdinom treningu, ni muva nije smela da pisne! (VIDEO)
Foto: Fonet

poseta zemljacima

Kada su se srpski heroji pojavili na Zvezdinom treningu, ni muva nije smela da pisne! (VIDEO)

Pripadnici oružanih snaga Republike Srbije posetili trening crveno-belih
Objavljeno:

Fudbalere Crvene zvezde posetila su na pripremama četvorica srpskih vojnika, članova mirovne misije Ujedinjenih nacija na Kipru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Oni su stacionirani u Larnaki i Famagusti, a prešli su put od oko 150 kilometara da bi pozdravili fudbalere crveno-belih u Pafosu i slikali se sa ekipom uz zastave Srbije i Zvezde.

Zvezda dobila novog fudbalera, ali ako OVAJ ČOVEK potpiše ugovor, Delije će biti u ekstazi! (VIDEO) Ako budu mogli, ponovo će doći u utorak kada će Zvezda u Pafosu igrati prvu prijateljsku utakmicu protiv madjarskog drugoligaša Šoprona.

Utakmica izmedju Zvezde i Šoprona igraće se u 14.00 po srednjoevropskom vremenu. Oni koji ne budu bili u sastavu za taj duel, imaće ujutro trening.

ŽESTOKO! Trener Zvezde uradio nešto što gotovo nikada ne čini! (FOTO)

Fudbaleri Zvezde biće od utorka jači i za reprezentativce, pošto će im se na Kipru pridružiti Filip Manojlović i Srdjan Plavšić koje je selektor Slavoljub Muslin vodio u SAD na prijateljsku utakmicu.

Još nije ni došao u Zvezdu, a već je počeo da se šepuri svojim novim klubom! (FOTO) Takodje, u utorak će doći i Gelor Kanga posle eliminacije Gabona na Kupu afričkih nacija, a očekuje se dolazak i Džona Ruiza, koji je bio sa reprezentacijom Kostarike.

BLAMAŽA HALA: Jokanović pregazio Tigrove, Evandro dao gol, Markec dobio žuti karton, 2 promašena penala... (VIDEO) Postoji mogućnost da se Zvezdi u utorak pridruži i napadač iz Gane Ričmond Boakje, koji je na lekarskim pregledima u Beogradu i očekuje se da potpiše ugovor.

BLAMAŽA HALA: Jokanović pregazio Tigrove, Evandro dao gol, Markec dobio žuti karton, 2 promašena penala... (VIDEO)

Zato ako želite da imate "six pack" poput Kristijana Ronalda ili naše Dijane, onda ovu vežbu ne smete propustiti.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.