ŠUMARI SE SPASILI NOVOG PORAZA: Ekipa Stivena Džerarda nikako da pobegne iz donjeg doma Premijer lige!
Džerard opet nije upisao pobedu, Foto: Profimedia

premijer liga 10. kolo

ŠUMARI SE SPASILI NOVOG PORAZA: Ekipa Stivena Džerarda nikako da pobegne iz donjeg doma Premijer lige!

Notingem je remijem prepustio fenjer Lesteru, koji ima četiri boda, jedan manje od Foresta

Objavljeno:

Fudbaleri Notingem Foresta i Aston Vile remizirali su rezultatom 1:1 u poslednjem meču 10. kola Premijer lige.

Menadžer "šumara" Stiv Kuper napravio je nekoliko ključnih promena u startnoj postavi, pošto je Serž Orije konačno bio starter, baš kao i Emanuel Denis.

Upravo je Denis obradovao domaće navijače već u 15. minutu kada je bio na pravom mestu posle asistencije Gibs-Vajta i pogodio za 1:0.

Ipak, prednost domaće ekipe trajala je svega sedam minuta, pošto je u 22. Ešli Jang prihvatio jednu odbijenu i sa blizu 30 metara preciznim i snažnim udarcem pogodio prvi ugao za 1:1, što je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena.

Ono što je zanimljiv podatak jeste da je Notingem Forest po sedmi put primio barem jedan gol van kaznenog udarca u meču Premijer lige, što je novi rekord i pokazatelj da "šumari" očajno brane udarce sa distance od početka sezone.

U nastavku, Vila je bila opasnija, a u 60. minutu Oli Votkins je gađao glavom, ali je Din Henderson odlično intervenisao.

Uzvratio je Forest u 70. minutu, Kujate je snažno šutirao sa distance, ali se istakao i Emilijano Martinez odličnom paradom.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Vila i dalje bez ijedne pobede u gostima, sa skorom 0-1-4 i sa devet osvojenih bodova zauzima 16. poziciju.

Notingem je remijem prepustio fenjer Lesteru, koji ima četiri boda, jedan manje od Foresta.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.