DELIJAMA JE PUNO SRCE POSLE OVIH REČI! Stanković je pozvao Milojevića, jedan DETALJ razgovora je bio KLJUČAN!
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

oduševio!

DELIJAMA JE PUNO SRCE POSLE OVIH REČI! Stanković je pozvao Milojevića, jedan DETALJ razgovora je bio KLJUČAN!

Milojević otvorio dušu o ljubavi prema Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 23:27h

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević je gostovao u emisiji "Sportal dvougao" gde je otkrio detaljno kako je došlo do toga da se vrati na "Marakanu". Krajem avgusta je nasledio Stankovića, koji je podneo ostavku posle poraza od Makabi Haife i neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Odmah je znao da je to ponuda koja se ne odbija.

- Ja sa Zvezdom ne mogu da pregovaram. Nije došlo do toga da mene neko ubeđuje da preuzmem Zvezdu. U tom trenutku kad su me Terzić (Zvezdan Terzić, op.aut), Deki (Dejan Stanković, op.aut) i Mita (Mitar Mrkela, op.aut) ja sam rekao "da". Nijednog momenta nisam razmišljao šta treba da pregovaram, šta treba da se zaštitim, da se ne zaštitim. Kao što su oni meni verovali i pozvali me, tako verujem i ja njima. Ne volim pregovaranje, kad zovem igrača da dođe u moj tim da se on premišlja. Radije bih onda odustao. Ne bih voleo ni da sam sportski direktor da zovem trenera i da on pregovara. Tako da pregovaranja nije ni bilo - rekao je Milojević u emisiji "Sportal dvougao" na Blic televiziji.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport©

Zanimljivo je i gde se Milojević nalazio u momentu kada je poziv srpskog šampiona stigao. - Bio sam na plaži u Švedskoj, bio je lep dan. Kad su me zvali bilo je "odmah dođi". Moj prvi utisak je traženje leta za Beograd i bez pakovanja dolazak. Opet kažem, nije bilo pregovora, jer ja prema Zvezdi osećam zahvalnost, odgovornost i pre svega ljubav od malih nogu. Ne mogu da pregovaram sa Zvezdom. Verovao sam u ekipu, u to što je Deki ostavio u amanet. Znao sam da momenat nije idealan, ali samo sam se spakovao i došao.

Poznato je da je Milojebić bio pomoćnik Dejana Stankovića u Zvezdi od decembra 2019. do juna 2021.

Dejan Stanković
Dejan Stankovićfoto: Profimedia

- Deki me je prvi zvao jer je znao moj stav da bih ja propustio jednu sezonu, da dođe neki trener, pa onda ja kasnije. Nisam hteo da on oseti da sam ja otišao iz Zvezde, da bih sada došao. To nije bio moj plan, moj plan je bio da nekad dođem, ali ne tako brzo. Međutim, nekad se stvari dešavaju brzinom koju ne kontrolišete zbog okolnosti i nemate prostora da razmišljate dugo. Deki mi je ispričao o pojačanjima koja nisam poznavao i to je bilo to. Usledio je razgovor sa Zvezdanom i Mrkelom.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.