IBRAHIMOVIĆ ODABRAO NASLEDNIKA? Hit slika Lazetića i Zlatana, bivši igrač Zvezde objasnio! (FOTO)
Zlatan Ibrahimović/Marko Lazetić, Foto: Profimedia

the chosen one

IBRAHIMOVIĆ ODABRAO NASLEDNIKA? Hit slika Lazetića i Zlatana, bivši igrač Zvezde objasnio! (FOTO)

Navijači Milana oduševljeni su atmosferom unutar tima i odnosom koji saigrači imaju prema mlađim igračima poput Lazetića

Objavljeno: 09:47h

Marko Lazetić je stigao u Milan kao veliki zalog za budućnost, a zna kako da najbolje provodi vreme pre nego što dobije pravu priliku na terenu.

Nekadašnji biser Crvene zvezde (18) potpisao je petogodišnji ugovor sa italijanskim velikanom i, logično, trenutno uglavnom igra za omladince, ali često trenira i sa prvim timom Milana, dok je u dve utakmice Serije A bio na klupi.

Pobedu u derbiju sa Juventusom gledao je sa igračima koji su van stroja, a najveći među njima je bez sumnje 41-godišnji Zlatan Ibrahimović.

Jedna njihova fotografija postala je hit na društvenim mrežama.

Na njoj se vidi kako Ibra drži ruku na Markovoj glavi, dok on gleda ka terenu. Iskoristio je to nekadašnji fudbaler crveno-belih da napravi zanimljivu objavu na svom profilu.

"Prenosi mi znanje", našalio se mladi srpski fudbaler na Instagramu.

Navijači italijanskog kluba oduševljeni su atmosferom unutar tima i odnosom koji saigrači imaju prema mlađim igračima poput Lazetića.

Milan i ove sezone igra odlično u Seriji A. Posle devet odigranih mečeva, šampioni imaju 20 bodova, šest pobeda, dva remija i poraz. Jedino su izgubili od prvoplasiranog Napolija koji ima isti broj poena kao i oni.

Predvodi ih sjajni Rafael Leao sa četiri gola i četiri asistencije i dobre igre Portugalca i drugih napadača su jedan od razloga što Lazetić mora da čeka svoju šansu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.