PETRIĆ NAJAVIO MEČ: "Očekuje nas specifična utakmica!" Skeptičnost crno-belih, NA JEDNU STVAR NISU NAVIKLI
Gordan Petrić odličan posao radi u Partizanu, Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

opširnije!

PETRIĆ NAJAVIO MEČ: "Očekuje nas specifična utakmica!" Skeptičnost crno-belih, NA JEDNU STVAR NISU NAVIKLI

Trener Partizana sve više forsira igru sa dva napadača.

Objavljeno:

Trener Partizana, Gordan Petrić, najavio je meč 14. kola Superlige Srbije između crno-belih i Voždovca.

Strateg "parnog valjka" smatra da je sve na klubu iz Humske, te da isključivo od njihovog pristupa zavisi ishod utakmice.

TRENER KELNA NA UDARU! Arogancijom otklonio odgovornost sa sebe, ŠOKIRAĆE VAS NJEGOVE REČI!

"Igrači koji su igrali u Kelnu su juče imali sloodno, a oni koji nisu igrali odradili su jači trening. Videćemo kako se ko oseća i odlučiti ko će igrati, ali sam siguran da su svi od sletanja u Beograd čvrsto na zemlji. Očekuje nas specifična utakmica jer je veštačka podloga na koju nismo navikli koliko i rival. Očekujem da odigramo u istom ritmu kao u poslednje dve utakmice. Rekao sam da je zamajac Vojvodina, a nastavili smo protiv Kelna i nadam se da će igrači izdržati sve obaveze do kraja jeseni. Voždovac uvek ima talentovanu ekipu i igrače koji mogu da iznenade, ali sve se vrti oko nas i ukoliko digramo kako bi trebalo ne očekujem probleme."

Petrić kaže kako njegov tim ima dosta više samopouzdanja u odnosu na trenutak kada je došao u klub.

Gordan Petrić
foto: FK Partizan/Sandić foto

"Kada sam došao u Partizan nisam ništa planirao, samo sam išao od utakimce do utakmice. Ovo su isti igrači koji su bili tu pre 6 meseci, ali su bolji na nivou samopouzdnja i svesni šta mogu da pruže. Ipak, jedna izguvbljena utakmica može da poremeti atmosferu. Na njima je da čuvaju atmosferu i doakazuju se."

Trener Partizana sve više forsira igru sa dva napadača.

"Ocenili smo da sa igračima koji su izašli možemo da izvučemno maksimum. Gledajući raspoložive snage to nam je bila najbolja opcija. Neko bi rekao da smo izašli ofanzivno, ali ja ne razmiđščkjan tako, izveli smo najbolu postavu u om trenutku. Bilo je propusta i vrlina te ćemo prtimeniti sve i menjati neophodno za revanš. Nisam izmislio toplu vodu. Procenili smo koja je formacija dobra da ugrozimo Keln. Ono što je bitno je da od igrača ne tražim ono što ne može. Tražim mu da pruži šta može, a da sakrije ono što ne može. Kao igrač ne znam da sam levom nogom udario loptu pet puta, služila mi je samo za kvačilo."

OVOLIKO SU NOVCA ZARADILI IGRAČI PARTIZANA POSLE KELNA! Mislili su i na državu, PROFIT ZA SRPSKI FUDBAL!

Na kraju je prokomentarisao zdravstveno stanje u ekipi.

"Fejsa ima bol u zadnjoj loži, ali mislim da će biti spreman za četvrtak. Loža je problematična, nije lako igrati sa tom povredom, ali je on profesionalaci verujem da će biti spreman da se nađe u sastavu. Menig ne znam da je bio povređen već je legao da ukrade vreme. Pitali su me neki prijatelji šta je sa njim. Verovatno je želeo da uzme vreme, ali je to nadoknađeno. Osetio je da je u crvenom posle onog kontranapada i promenjen je. Pantić je imao povredu koju je imao i moramo da budemo oprezni. Želim da imam napismeno od doktora da je spreman, neću da se igram. Ukoliko ne bude igrao do zime biće to kao da mo doveli igračai i u pripremnom periodu," podvukao je Petrić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.