DEJAN STANKOVIĆ JE NAJPONOSNIJI OTAC NA SVETU! Stefan, Filip, pa Aleksandar! (FOTO)
Aleksandar i Dejan Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

velike vesti za dekija

DEJAN STANKOVIĆ JE NAJPONOSNIJI OTAC NA SVETU! Stefan, Filip, pa Aleksandar! (FOTO)

Krenuli očevim stopama

Objavljeno: 08:24h

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Stanković će uskoro biti promovisan u Sampdoriji, a proteklog vikenda je imao veliki razlog za ponos.

Posle sinova Stefana i Filipa na profesionalnu fudbalsku scenu stigao je Aleksandar Stanković.

Naime, Stankovićev najmlađi sin se našao timu za meč sa Romim u kome su "neroazuri" poraženi sa 2:1.

Ipak, ta utakmica sigurno će ostati u sećanju 17-godišnjem Aleksandru koji je prvi put u seniorskoj karijeri bio je na klupi Intera u jednom meču Serije A.

Aleksandar Stanković nije ulazio u igru, ali sve navodi da je pred njim lepa karijera. Kapiten je reprezentacije Srbije do 17 godina i jedan od najperspektivnijih igrača u toj generaciji Orlića.

Aleksandar je rođen u avgustu 2005. i treći je sin Dejana Stankovića. Najstariji Stefan (2000. godište) takođe je jedno vreme bio igrač Intera i član mlađih selekcija Srbije, ali je u međuvremenu prekinuo karijeru.

Srednji Filip (2002) je golman i takođe je član Intera, ali je od prošle godine na pozajmici u holandskom Folendamu. On je reprezentativac Srbije do 19 godina.

Tri sina, tri reprezentativca, a tata Dejan Stanković je dugo bio rekorder Srbije sa 103 utakmice za nacionalni tim (pretekao ga je Bane Ivanović sa 105).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.