STANKOVIĆ PRED NOVIM IZAZOVOM: Bivši trener Zvezde se vraća u Seriju A!?
Dejan Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

prvi favorit

STANKOVIĆ PRED NOVIM IZAZOVOM: Bivši trener Zvezde se vraća u Seriju A!?

Njih dvojica tvrde da su i kontakti uspostavljeni, ali i da postoje i rezervna rešenja

Objavljeno:

Dosta vremena unazad se pominje potencijalna selidba Dejana Stankovića u Italiju, gde bi mogao da preuzme neku od ekipa u Seriju A. Dugo se pričalo da bi to mogla da bude ekipa Intera, ali se čini kao da je bliži klupi Sampdordije, pošto tako tvrde italijanski novinari!

Prvi sa ovom informacijom je izašao poznati novinar Đanluka Di Marcio, koji kaže da je Sampdorija opasno zagrizla za bivšeg trenera Crvene zvezde, pošto je otpustila svog dosadašnjeg trenera posle poraza od Monce (3:0), pa su se odmah okrenuli ka Srbinu, koji iza sebe ima dve osvojene duple krune, dok je tu istu informaciju potvrdio i Alfredo Pedula, novinar Gazete.

Njih dvojica tvrde da su i kontakti uspostavljeni, ali i da postoje i rezervna rešenja.

Di Marcio kaže da Sampdorija u svom rukavu ima i alternative u vidu Danijelea De Rosija i Aurelija Andreacolija, ali da su oči ove ekipe uprte ka srpskom stručnjaku. Stanković iza sebe stvarno ima i dostojan pedigre trenera u Seriji A.

Proveo je skoro tri sezone u Crvenoj zvezdi, a uspeo je da osvoji dve duple krune, dok je i u Ligi Evrope imao veoma dobre partije protiv Milana i Glazgova, gde su nijanse odlučivale. To je zaokupiralo pažnju i Intera, ali nećkanje sa otpuštanjem Simonea Inzagija će im ipak uskratiti mogućnost da dovedu Srbina na svoju klupu, po svemu sudeći.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.