Kežman osuo paljbu: Vučelić i Vazura nemaju pojma o fudbalu, a dovode igrače!

još jedan bivši as digao glas

Kežman osuo paljbu: Vučelić i Vazura nemaju pojma o fudbalu, a dovode igrače!

Nekedašnji fudbaler crno-belih ne može da veruje ko procenjuje kvalitet fudbalera u Humskoj
Objavljeno: 10:10h

Nikada lošija situacija nije bila u Partizanu. Crno-beli zaostaju 21 bod za Crvenom zvezdom, a iz vikenda u vikend doživljavaju blamaže na terenima širom Srbije. Sve je više bivših fudbalera crno-belih koji se javljaju, kako bi osuli paljbu po čelnim ljudima kluba iz Humske, a poslednji među njima je Mateja Kežman.

partizan.rs
- Definitivno nije dobro ono što nam se dešava. Igramo sigurno najlošiju sezonu u poslednje dve decenije i svi mi koji volimo Partizan smo iskreno zabrinuti. Svakako da igrači kao glavni protagonisti nose veliki deo krivice. Međutim, ne može sve sve da se svali na njih, jer većina nema kvalitet za Partizan - rekao je Kežman za dnevni list "Sport" i dodao:
Saša Pavlić Koky
- Ne znam zaista ko je izvršio tu selekciju. Iz medija vidim da su to činili direktor kluba Miloš Vazura i potpredsednik Milorad Vučelić, koji najčešće i istupaju ispred Partizana. Uz dužno poštovanje, to je jedna velika greška, jer ti ljudi nemaju potrebno iskustvo za za sklapanje tima. Nisu imali nikakvog kontatka s fudbalom kao igrom, niti mogu da ocene potreban kvalitet fudbalera za Partizan - zaključio je Kežman. (Espreso.co.rs/Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.