NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO! Nikola Maksimović IPAK u crveno-belom?
Nikola Maksimović, Foto: Profimedia

bomba na pomolu

NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO! Nikola Maksimović IPAK u crveno-belom?

Pravi se ambiciozan tim

Objavljeno:

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nikola Maksimović se iz prelaznog roka u rok dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom, ali to se ovog leta nije obistinilo!

Međutim, iskusni štoper bi uskoro mogao da pronađe angažman, otkako mu je krajem prošle sezone istekao ugovor sa Đenovom.

Pojedini klubovi još su aktivni na tržištu slobodnih agenata. Jedan od njih je Olimpijakos, koji bi uskoro mogao da krene u dogovor sa Nikolom Maksimovićem.

Nikola Maksimović
Nikola Maksimovićfoto: Printscreen/Streamja

Na kraju bi Maksimović, ipak, mogao da zaduži crveno-beli dres, ali kluba iz Pireja, koji prema navodima italijanskih medija, razmatra mogućnost angažovanja prekaljenog centralnog defanzivca koji iz sebe ima skoro decenijsko iskustvo igranja u Seriji A sa najvećim tragom ostavljenim u Napoliju.

"Tutomerkatoveb" saznaje, a grčki mediji te navode prenose, da se Olimpijakos aktivirao na tržištu posle odlaska Kostasa Manolasa. Menadžeri su tu informaciju odmah iskoristili kako bi svoje klijente doveli na "Kariaskakis". Među ponuđenim imenima našao se i Nikola Maksimović, kojem bi uskoro mogla da stigne i zvanična ponuda iz Pireja.

Podsetimo, Olimpijakos je u finišu letnjeg prelaznog roka žestoko uzdrmao transfer tržište angažovanjem legendarnog Brazilca Marsela, kao i Hamesa Rodrigeza nekoliko dana kasnije.

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.