MITROVIĆ UTERAO STRAH U BRAZILSKE REDOVE: Karioke se već pribojavaju utakmice protiv Srbije u Kataru!
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

I TREBA

MITROVIĆ UTERAO STRAH U BRAZILSKE REDOVE: Karioke se već pribojavaju utakmice protiv Srbije u Kataru!

On je ubica, voli da postiže golove

Objavljeno:

Iskusni vezista Liverpula, Fabinjo, izuzetno je pohvalno pričao o Aleksandru Mitroviću i trenutku u kom se nalazi uoči Mundijala u Kataru.

Brazilci će 24. novembra na Lusail stadionu, u prvoj utakmici Svetskog prvenstva igrati upravo protiv selekcije Dragana Stojkovića Piksija i moraće da pronađe način da zaustavi neverovatnog golgetera Fulama.

- On prolazi kroz velike trenutke. Prošle godine u Fulamu je postigao oko 40 golova. Ovu godinu je počeo dobro, postigao je golove i protiv nas (Liverpul, prim.aut). Veoma je iskusan, dostigao je određene godine koje sa sobom nose odgovornost. Mislim da tri gola protiv Švedske pokazuju da je u dobrom trenutku. On je ubica, voli da postiže golove - rekao je Fabinjo.

FK Real Madrid, FK Liverpul, Fabinjo
foto: EPA/Mohammed Badra

Selesao na svako Svetsko prvenstvo dolazi da ga osvoji. Nema nikakve dileme da će tako biti i ovog puta.

- Mislim da je Brazil, bez obzira na rezultate, jedan od favorita i tako će uvek biti. Drugi favorit je Francuske. Ne znam šta se dešava u Ligi nacija, da li selekcije rotiraju timove, ali naravno da je iznenađenje što je Nemačka izgubila od Mađarske i što je Engleska u seriji od pet utakmica bez pobede. Ali naš najveći fokus je na našu reprezentaciju i način na koji igramo - dodao je fudbaler Liverpula.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.