ŠVAJCARCI IMAJU PLAN B! Albanski PROVOKATOR izneo očekivanja pred Mundijal!
Granit Džaka, Foto: EPA

SAMOUVERENO!

ŠVAJCARCI IMAJU PLAN B! Albanski PROVOKATOR izneo očekivanja pred Mundijal!

Džaka koji je omražen u srpskoj javnosti izneo očekivanja pred Svetsko prvenstvo u Kataru

Objavljeno: 17:42h

Fudbaler Švajcarske Granit Džaka prokomentarisao je veliku pobedu protiv Španije i govorio o Svetskom prvenstvu u Kataru.

U pretposlednjem kolu Lige nacija Švajcarci su napravili veliko iznenađenje savladavši Španiju sa 2:1 na gostovanju.

Vezista Arsenala bio je zadovoljan igrom svog tima.

- Branili smo se dobro, Španija je bila prilično bezopasna. Mi smo iskoristili naše šanse iz prekida. Mnogo smo radili na njima, pa nekad te akcije prođu, nekada ne. Ovog puta jesu - izjavio je Džaka.

Ovim trijumfom Švajcarska će najverovatnije opstati u Ligi A Lige nacija, pošto ima 6 bodova, dva više od poslednjeplasirane Češke.

Duel Tadića i Džake
Duel Tadića i Džakefoto: Profimedia

- Moram da priznam da nismo igrali dobro, ali na planu taktike, mentaliteta, želje, sve je bilo na svom mestu. Sreća ili ne, ostvarili smo važnu pobedu - dodaje Džaka.

Govorio je iskusni vezista i o Mundijalu, gde će biti u grupi sa Brazilom, Srbijom i Kamerunom. - Imamo velika očekivanja kao tim. Želimo da igramo dobar fudbal. Protiv nekih reprezentacija ćemo, ipak, morati da igramo drugačije, da imamo spreman Plan B. U prošlosti protiv nekih od tih timova smo teško dolazili do šansi, nismo uspevali da postignemo gol. Sada smo videli koliko i prekidi mogu da budu značajni. Ovaj tim ima veliko iskustvo, dobro se razvija - zaključio je Džaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.