ZVEZDA PROTIV MALIJA ZA KULIBALIJA!
Kulibaliju se očigledno dopada Beograd, Foto: FK Crvena zvezda

ZBOG OVOGA IM TREBA!

ZVEZDA PROTIV MALIJA ZA KULIBALIJA!

Poziv reprezentacije Malija stigao je za visokog centarfora

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde ostaće bukvalno bez jednog tima tokom reprezentativne pauze koja je već stupila na snagu!

Zanimljivo je i to da je novi napadač crveno-belih Kalifa Kulibali dobio poziv da igra za selekciju Malija, ali su crveno-beli očigledno zamolili da ovoga puta bude izostavljen.

ZVEZDA OBJAVILA UČINAK KATAIJA! Frapiraće vas, NJEGOVA BUDUĆNOST JE ZNANA!

- Poziv reprezentacije Malija stigao je za visokog centarfora Kalifu Kulibalija, ali kako bi se što brže adaptirao na sve taktičke zamisli našeg stručnog štaba ostaće da trenira u Beogradu - javili su iz Zvezde.

Stefan Mitrović i Strahinja Eraković dobili su poziv Dragana Stojkovića Piksija za mečeve Srbije sa Švedskom i Norveškom, Nikola Stanković će nastupati za mladu reprezentaciju, dok je Stefan Leković sa omladincima Srbije.

IZVUČENI PAROVI U KUPU SRBIJE: Zvezda i Partizan u gostima!

Milan Borjan će putovati na nastupe sa Kanadom, Osman Bukari je dobio poziv Gane za meč sa Brazilom, Kings Kangva će igrati za Zambiju, a El Fardu Ben za Komorska ostrva.

Mladi levi bek Irakli Azarov dobio je poziv Gruzije za duele sa Severnom Makedonijom i Gibraltarom, takođe u Ligi nacije. Jegor Prucev je dobio poziv reprezentacije Rusije do 21 godine i imaće priliku da nastupa protiv Belorusije i Kazahstana.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.