VLAHOVIĆ NA UDARU!
Dušan Vlahović, Foto: EPA/Yoan Valat

Klaudio markizio

VLAHOVIĆ NA UDARU!

Glavna tema u Italiji jeste još jedno posrnuće Juventusa.

Objavljeno:

"Bjankoneri" su posle Benfike i poraza u Ligi šampiona, izgubili za vikend i od Monce. Kluba kojem je ovo prva sezona u Seriji A ikada. A čovek koji ih je vodio do trijummfa jeste Rafaele Paladino, nekadašnji igrač Juventusa, a sada trener Monce koji je ostvario veliku pobedu na svom debiju.

Juve je trenutno osmi u Seriji A posle sedam odigranih utakmica, postigli su svega devet golova tokom ovog perioda.

1 / 9 Foto: EPA/Alessandro di Marco

"Problem nije to što Juve gubi, možete da izgubite. Međutim, izgubiti od Monce a da maltene niste ni šutnuli? Postoji velika nepovezanost između tima, trenera i kluba, može da se vidi to. Ovaj Juve ne zna da igra, zabrinjavajuće je. I Bonući je to rekao. A onda tu je i Vlahović koji nije napredovao od svog dolaska", izjavio je nekadašnji vezni igrač.

"Nisam u Juventusu više, nadam se da će uspeti ovo da reše između sebe. Serija A se vraća za dve nedelje posle reprezentativne pauze...Ne bih želeo da čekaju pauzu kako bi promenili trenera. Delikatna je situacija. Alegri se vratio u vreme kovida, sa previše troškova, sa napornim ugovorom koji vas veže, izborima koji su pravljeni tokom godina.

Dušan Vlahović, FK Juventus, Serija A
foto: Profimedia

Jedna greška posle druge i sada vidimo ovo što je ispred nas. Još od početka godine tim ne raste. Ono što je Di Marija uradio je još jedan znak koji pokazuje šta se dešava. U ovakom trenutku, neko sa njegovim iskustvom pravi takvu grešku i ostavlja svoj tim na cedilu", izjavio je Markizio.

Juve po povratku sa pauze igra protiv Bolonje, zatim sledi duel trećeg kola Lige šampiona sa Makabijem.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.