ODBIO KANADU, PA DOČEKAO POZIV SRBIJE! Veliki dan za Stefana Mitrovića!
Stefan Mitrović, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

ostvarenje dečačkog sna

ODBIO KANADU, PA DOČEKAO POZIV SRBIJE! Veliki dan za Stefana Mitrovića!

Mitrović oduševljen zbog Piksijevog poziva

Objavljeno: 13:11h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je objavio spisak igrača za mečeve u Ligi nacija, a među njima su dvojica dibitanata.

Jedan od njih je i krilni napadač Crvene zvezde Stefan Mitrović!

Mitrović ima 20 godina i ovog leta je stigao među crveno-bele. dao je gol na debiju u Superligi, zatim i u Evropi, što Piksiju očigledno nije promaklo.

Ono što je svakako bitno jeste i to da je Srbija na neki način pobedila Kanadu za koju je Mitrović takođe mogao da nastupa.

Stefan Mitrović
Stefan Mitrovićfoto: Starsport©

- Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Kanadu. Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji, i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu - rekao je Mitrović posle Piksijevog poziva i dodao:

- Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.