NASTAVLJA SE AGONIJA JUVENTUSA! Mančester siti posle preokreta bolji od Borusije iz Dortmunda! (FOTO)
Detalj sa utakmice Juventus - Benfika, Foto: EPA/Alessandro Di Marco

UZBUDLJIVO VEČE U LIGI ŠAMPIONA!

NASTAVLJA SE AGONIJA JUVENTUSA! Mančester siti posle preokreta bolji od Borusije iz Dortmunda! (FOTO)

PSŽ je kao gost slavio protiv Makabija rezultatom 3:1

Objavljeno: 01:24h

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su u Haifi domaći Makabi sa 3:1, u utakmici drugog kola Grupe H u Ligi šampiona. Makabi je poveo u 24. minutu golom Tjarona Čerija, koji je dobro reagovao posle dobrog centaršuta Doleva Haziza na peterac.

Pariska ekipa izjednačila je golom Lionela Mesija u 37. minutu, nakon što mu je asistirao Kilijan Mbape. Mbape je postigao drugi gol u 69. minutu, na dodavanje Mesija, a konačan rezultat postavio je Nejmar pogotkom u 88. minutu kada ga je uposlio Marko Verati.

U drugoj utakmici Grupe H, Benfika je u Torinu pobedila Juventus sa 2:1.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Crno-beli su poveli već u četvrtom minutu pogotkom koji je postigao Arkadijuš Milik, a izjednačio je Žoao Mario iz jedanaesterca u 43. minutu. Benfika je pobedila golom Davida Neresa u 55. minutu.

Posle dva kola Pari Sen Žermen i Benfika imaju po šest bodova, a Juventus i Makabi su bez bodova. U trećem kolu 5. oktobra, Benfika će dočekati Pari Sen Žermen, a Juventus će u Torinu igrati protiv Makabija.

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na svom terenu posle preokreta Borusiju iz Dortmunda sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe G.

Borusija Dortmund je povela golom koji je postigao Džud Belingem u 56. minutu na asistenciju Marka Rojsa. Domaći su u završnici utakmice, u razmaku od četiri minuta, postigli dva gola i pobedili. Džon Stons izjednačio je u 80. minutu, a pobedonosni gol postigao je Erling Haland u 84. minutu.

U drugoj utakmici grupe, Kopenhagen je na svom terenu odigrao nerešeno 0:0 protiv Sevilje.

Posle dva kola Siti ima maksimalnih šest bodova, Borusija Dortmund ima tri, a Kopenhagen i Sevilja po jedan bod. U trećem kolu 5. oktobra, Sevilja će dočekati Borusiju iz Dortmunda, a Mančester siti će biti domaćin Kopenhagenu.

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Lajpcig sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe F. Sve do 80. minuta nije bilo golova, a tada je prvo Federiko Valverde doneo vođstvo Realu, da bi pobedu domaćeg tima sjajnim golom potvrdio Marko Asensio u 91. minutu.

Fudbaleri Napolija slavili su u Glazgovu protiv Rendžersa sa 3:0, u meču drugog kola Grupe A.

U drugom kolu Grupe E, Čelsi i Salcburg su odigrali nerešeno 1:1.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.