NOVA SMENA U SERIJI A! Nakon Bolonje još jedna uprava kluba nije imala stprljenja! (FOTO)
Foto: Profimedia

pominju se legende!

NOVA SMENA U SERIJI A! Nakon Bolonje još jedna uprava kluba nije imala stprljenja! (FOTO)

Zbog slabih rezultata smenjen je i trener Monce

Objavljeno: 17:06h

Pala je i druga trenerska glava u Seriji A od početka sezone. Posle Siniše Mihajlovića u Bolonji, ceh slabim rezultatima platio je i Đovani Stropa.

Čelnici Monce nisu imali strpljenja za čoveka koji ih je uveo u elitni rang i posle samo šest kola su mu uručilo otkaz. Paradoksalno, posle premijernog boda koji je Monca osvojila u novom prvenstvu. U nedelju je igrao 1:1 sa Lećeom, mada je gazda Silvio Berluskoni smatrao da je to prilika za prvi trijumf, a kad je izostao kovertirao je otkaz 54-godišnjem strategu, koji je prethodno pretpeo šest poraza.

Klupa je poverena Rafaelu Paladinu, doskorašnjem treneru mladog tima Monce, mada javnost u Italiji smatra da je u pitanju samo privremeno rešenje. Paladino će voditi ekipu u nedelju protiv Juventusa, posle čega slede dve sedmice pauze zbog obaveza reprezentacija, što će biti prilika da Berluskoni odluči da li će zadržati Paladina, koji je karijeru završio baš u Monci (pamtimo ga iz vremena u Juventus, Parmi i Đenovi) ili posegnuti za novim rešenjem.

Kao kandidati se pominju Klaudio Ranijeri i Roberto Donadoni.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.