EKIPA IZ ČETVRTE LIGE REPULIKE SRPSKE NAPRAVILA AKCIJU KAKVU NI GVARDIOLA NE BI MOGAO! (VIDEO)
Nadmudrivanje protivnika na svetski način, Foto: Printscreen/instagram/majevica.lopare

NEREALNO DOBRO!

EKIPA IZ ČETVRTE LIGE REPULIKE SRPSKE NAPRAVILA AKCIJU KAKVU NI GVARDIOLA NE BI MOGAO! (VIDEO)

Od samog začetka, pa do surove realizacije

Objavljeno:

Shodno imenu kluba koji nosi ime po junačkoj planini, fudbaleri Majevice iz Lopara "junački" su krenuli u novu sezonu i na staru iste izveli su neverovatnu akciju koja prevazilazi okvire ranga koji igraju!

Naime, klub iz četvrte lige Republike Srpske napravio je na gostovanju jednu akciju na kojoj bi mogli da joj pozavide čak i evropski klubovi.

MESI JE ODABRAO SRBIJU UMESTO ARGENTINE! Sin prihvatio oberučke SRPSKOG FUDBALERA! (FOTO)

Od samog začetka, pa do surove realizacije, bukvalno je sve podsećalo na čuveni "tiki-taka" stil koji je proslavila Barselona, a koji je sada najbliže igri koju Pep Gvardiola forsira u Mančester Sitiju.

Nakon izvedenog faula na svojoj polovini, fudbaleri Majevice su posle sedam dodira stigli do kaznenog prostora rivala iz Bukvika, a taj osmi, konačni, delo je strelca Đorđa Markovića - uz napomenu da je dobio odličnu loptu od Vuka Tomića.

Bio je to prvi gol Majevice na ovom meču, a do kraja su postigli još šest i trijumfovali su ukupnim rezultatom 7:1. Pored Markovića, strelci su bili Maksimović i pomenuti Tomić po dva puta, te Ristić i Tošić.

IMPOZANTNA CIFRA! Fudbaler Crvene zvezde utakmicom protiv Monaka postao rekorder Lige Evrope!

Vredi pomenuti i to da Majevica posle tri kola u novoj sezoni ima maksimalnih devet bodova, ali i visoke ambicije da se sledećeg leta vrate u Treću ligu koja im po svim parametrima i pripada.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.