VOJVODINA DOBILA NOVO VELIKO POJAČANJE: Bivši štoper Partizana stigao u Novi Sad!
Fudbaler Partizana stigao u Vojvodinu, Foto: Starsport©

postaju sve ozbiljniji tim

VOJVODINA DOBILA NOVO VELIKO POJAČANJE: Bivši štoper Partizana stigao u Novi Sad!

Podsetimo, supertalentovani 17-godišnjak Milan Majstorović ovog leta je prodat moskovskom Dinamu

Objavljeno:

Mamadu Traore i Igor Jeličić su bili zakucani u startnoj postavi, ali u nastavku sezone šef stručnog štaba Vojvodine Milan Rastavac moći će da računa na još jednog štopera. Prema informacijama Mozzart Sporta novi igrač Vojvodine biće Uroš Vitas.

Nekadašnji igrač Rada, Genta, Mehelana, Irtiša i Partizana u Novi Sad stiže nakon epizode u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Al Kadisiji.

Kako bilo, trebalo bi da predstavlja pojačanje za novosadsku Staru damu koja je zaista kuburila sa centralnim bekovima. Osim Traorea i Jeličića, od iskusnijih igrača tu je još Boris Kopitović, ali je on odigrao samo 90 minuta u remiju protiv Mladosti iz Lučana. Tada je odmenio Jeličića, dok Traore nije imao luskuz da propusti nijedan meč u ovoj sezoni Mozzart Bet Superlige.

FK Partizan, FK Napredak, Uroš Vitas
foto: Starsport©

Teško da će ih Vitas raspariti sad kad su već uigrani, ali će bar moći da odmori nekog od njih dvojice dok 19-godišnji Veljko Jelenković ne sazri za ozbiljniju ulogu u timu. Podsetimo, supertalentovani 17-godišnjak Milan Majstorović ovog leta je prodat moskovskom Dinamu za obeštećenje od 1.200.000 evra. Biće on u Novom Sadu do punoletstva, ali na Karađorđu moraju da razmišljaju o budućnosti ako žele da zaista napreduju kao klub.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.