ONI NISU LUDA DRUŽINA, ONI SU NOĆNA MORA! Od ovog tima svaki sudija u Premijer ligi beži kao đavo od krsta! (VIDEO)
Foto: Reuters

Njih se plaše i huligani!

ONI NISU LUDA DRUŽINA, ONI SU NOĆNA MORA! Od ovog tima svaki sudija u Premijer ligi beži kao đavo od krsta! (VIDEO)

Džon Mos je bio poslednji u nizu onih koji su se spotakli na utakmici malenog kluba koji se bori za opstanak u eliti engleskog fudbala
Objavljeno:

Andre Grej

Imao je veoma teško detinjstvo. Sa 13 godina ostao je bez dede, koji mu je bio jedina prava očinska figura u životu, kao i čovek koji ga je upoznao sa fudbalom. Učestvovao je u mnogim bandama u Vulverhemptonu, ali je u maju 2015. pobegao od tog stila života. U avgustu 2016. godine Grej je optužen za homofobične komentare, posle čega je FA pokrenula disciplinski postupak protiv njega.

Džoi Barton

Engleski fudbaler koji je tukao saigrače, provodio vreme u zatvoru i kućnom pritvoru, popio mnogo litara alkohola, jednom rečju Džoi Barton. On je izjavio kako ga je fudbal sklonio sa ulice i pomogao mu da pobegne od kriminala (pitajte Osmana Daboa da li je to istina). Njegov mlađi brat je u zatvoru, jer nije pobegao od kriminala, pa vam je jasno o kakvom sklopu ličnosti se radi.

- Došao sam iz krajnje nasilne sredine. Tamo gde sam odrastao, očevi se klade čiji sin je jači, stave ih u baštu, i ilegalni boks meč može da počne. Sramota me je toga, ali to se dešava. Bili smo sirova i spremna deca. Fudbal je mom životu dao disciplinu, strukturu i značaj. Dao mi je izlaz - rekao je Barton jednom prilikom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.