ZVEZDA REŽIRA SPEKTAKL: Delije u glavnoj ulozi da se PRELEPA slika pošalje u Evropu!
Delilje, Foto: Starsport©

liga evrope

ZVEZDA REŽIRA SPEKTAKL: Delije u glavnoj ulozi da se PRELEPA slika pošalje u Evropu!

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas očekuje utakmica 1. kola grupne faze Lige Evrope protiv Monaka na stadionu "Rajko Mitić".

Objavljeno:

Kako bi stadion izgledao spektakularno za ovaj meč i atmosfera bila jedna od onih za pamćenje, klub je odlučio da ponovo pokrene akciju sa barjacima koja je na proslavi 33. titule oduševila zvezdašku javnost.

Navijači Crvene zvezde su na proslavi titule pokazali da je Crvena zvezda jedna velika porodica i uključili se u sjajnu akciju uz pomoć koje je popularna "Marakana" izgledala veličanstveno.

1 / 9 Foto: Starsport©

Barjaci će se prodavati u Red Star šopu do početka utakmice po ceni 1.000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom.

TRENER ZVEZDE U NEZAVIDNOM POLOŽAJU! Evo šta je poručio posle kiksa protiv TSC-a!

Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime "Rajko Mitić". "Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da na vreme kupe svoj barjak, ali i zvezdaše koji su svoj rekvizit obezbedili prošle sezone, da ponesu crveno-beli barjak na utakmicu kako bi bili deo još jednog spektakla u režiji našeg kluba", dodaje se u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.