ZVEZDA OPET IZVISILA ZA SILNO ŽELJENO POJAČANJE? Igrač hoće samo na 'Marakanu', ali...
Edmund Ado (levo), Foto: Profimedia

novi obrt

ZVEZDA OPET IZVISILA ZA SILNO ŽELJENO POJAČANJE? Igrač hoće samo na 'Marakanu', ali...

Ganac ima ugovor sa Šerifom do juna 2024. godine, a čelnici kluba ljuti su na Ada jer je isključivo tražio transfer u Srbiju

Objavljeno:

Crvena zvezda je bila nadomak dovođenja dugo ciljanog pojačanja, ali izgleda da su se pregovori opet izjalovili.

Iako je najavljeno da je dogovor sa Edmundom Adom i njegovim klubom, Šerifom iz Tiraspolja konačno postignut i čak objavljeni detalji istog, Moldavci ipak nisu pristali na transfer, prenosi Kurir.

Edmund Ado
foto: Profimedia

Tokom petka čelnici Crvene zvezde i Šerifa razmenili su veliki broj mejlova. Moldavci nisu želeli pozajmicu, za šta su se prvobitno zalagali ljudi sa Marakane. Tvrdo su zauzeli svoj stav, obeštećenje od 2.000.000 evra, ili nema posla.

Crvena zvezda je pristala i htela da obeštećenje bude isplaćeno u više rata, ali iz Tiraspolja su poručili da novac žele odmah. I tu je već bilo jasno da od dogovora neće biti ništa, iako su mediji iz Gane, tokom jučerašnjeg dana objavili da je Edmund Ado igrač Crvene zvezde i da će potpisati četvorogodišnji ugovor.

Ganac ima ugovor sa Šerifom do juna 2024. godine, a čelnici kluba ljuti su na Ada jer je isključivo tražio transfer u Srbiju. Navodno, imali su prošle zime dogovor sa Mitjilendom, ali je igrač želeo u Zvezdu. Stoga, Ado nije u konkurenciji za tim Šerifa i praktično je van ekipe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.