POSLE DOBRIH IGARA U ŠVEDSKOJ VREME JE ZA KORAK NAPRED: Srpski fudbaler se otisnuo u Francusku!
Veljko Birmančević, Foto: Profimedia

srećno

POSLE DOBRIH IGARA U ŠVEDSKOJ VREME JE ZA KORAK NAPRED: Srpski fudbaler se otisnuo u Francusku!

On je u dresu Malmea igrao u Ligi šampiona, a sa švedskim klubom se rastaje posle 71 odigrane utakmice, 27 golova i 13 asistencija

Objavljeno: 10:25h

Završio je Veljko Birmančević sa Švedskom, njegova nova „obećana zemlja“ je Francuska.

U finišu letnjeg prelaznog roka srpski fudbaler je ostvario san: potpisao je za klub iz lige Petice. Birmančević će u nastavku sezone braniti boje Tuluza, povratnika u prvu ligu Francuske.

Ugovor je potpisan, Birmančević se slikao u dresu novog kluba i sutra će se pridružiti novim saigračima na treningu. Švedski mediji su pisali da je u pitanju „multimilionski transfer“, a sajt Mozzart Sport saznaje da je Malme zaradio 4.200.000 evra, što je sasvim dobra zarada s obzirom na to da ga je kupio od Čukaričkog za okruglo 1.000.000 evra.

Birmančević je potpisao na četiri godine i nosiće ljubičasti dres sa brojem 19. A, za sajt novog kluba je rekao:

- Veoma sam srećan jer dolazim u veliki klub. Srećan sam što ću igrati za Tuluz. Gledao sam utakmicu protiv Pari Sen Žermena, atmosfera je predivna. Želim da pružim 200 odsto sebe za klub, jer mi se ukazuje šansa da igram na veoma visokom nivou. Nadam se da ću postizati mnogo golova i da ću pomoći klubu da ostvari rezultate - poručio je Birmančević.

On je u dresu Malmea igrao u Ligi šampiona, a sa švedskim klubom se rastaje posle 71 odigrane utakmice, 27 golova i 13 asistencija.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.