PARTIZAN OSTAO PRAZNIH ŠAKA! Šok za crno-bele, ništa od već viđenog POJAČANJA!
Gojko Cimirot, Foto: Profimedia

loše vesti!

PARTIZAN OSTAO PRAZNIH ŠAKA! Šok za crno-bele, ništa od već viđenog POJAČANJA!

Dogovorio je sve uslove sa crno-belima, ali došlo je do preokreta

Objavljeno: 21:11h

Gojko Cimirot, vezista Standarda iz Liježa, neće pojačati Partizan u letnjem prelaznom roku, iako je postojala ogromna želja obe strane da se transfer realizuje, piše Telegraf.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine dogovorio je sve uslove sa crno-belima, kao i sam klub, ali se čekalo da se Standard dogovori sa Klub Brižom oko transfera Edera Belante, koji bi u Lijež stigao kao zamena za Cimirota.

To se nije dogodilo, pošto je Briž tražio tri miliona evra za svog fudbalera, pa je samim tim Standard odlučio da stopira odlazak svog veziste za Beograd.

Ipak, to ne znači da Cimirot neće pojačati Partizan, pošto je očekivano da će se to desiti već u januaru.

Gojko Cimirot
Gojko Cimirotfoto: EPA/Fehir Demir

Reprezentativcu Bosne i Hercegovine aktuelni ugovor sa belgijskim klubom ističe u junu naredne godine, što znači da će već od zime moći slobodno da pregovara sa potencijalnim klubovima.

Crno-beli neće čekati leto, već će odmah na zimu dovesti Cimirota, a uz to će platiti manji iznos nego što je to trebalo da se desi ovog leta.

Partizan ima rok do drugog septembra da registruje fudbalere za grupnu fazu Lige konferencija, te se zato čekalo do poslednjeg trenutka za realizaciju transfera Cimirota.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.