OGLASIO SE OHI POSLE ODLASKA IZ ZVEZDE! Reči Norvežanina će pokrenuti BURU - spomenuo upravu i Stankovića! (FOTO)
Ohi Omoidžuanfo, Foto: Starsport©

nije mogao da prećuti!

OGLASIO SE OHI POSLE ODLASKA IZ ZVEZDE! Reči Norvežanina će pokrenuti BURU - spomenuo upravu i Stankovića! (FOTO)

Ohi otkrio detalje pregovora sa upravom Zvezde

Objavljeno: 22:24h

Norveški napadač Ohi Omoidžuanfo je bivši igrač Crvene zvezde, a po odlasku sa "Marakane" je imao potrebu da se oglasi i razjasni čitavu situaciju.

Ohi je imao poprilično dobru sezonu u Zvezdi, postigao je 11 golova na 22 utakmice, a onda je naprasno sklonjen iz prvog tima i nije dobijao šansu ove sezone.

Nije, sve do utakmice sa Javorom, kada je sa klupe otišao Dejan Stanković, a na čije mesto je stigao Miloš Milojević. Milojević ga je vratio u postavu, Ohi je postigao gol, ponadali su se svi da će ostati, ali, ubrzo je zadužio opremu Brondbija.

Ohi Omoižuanfo
Ohi Omoižuanfofoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Poruku koju je Ohi ostavio vam prenosimo u celosti.

- Ćao, danas sam napustio klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugog izbora nakon razgovora sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da će mi davati sve manje šanse u igri. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za svoje mesto jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim. Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti minute u igri i da to uradim, da odem, kao što ste svi primetili, nisam dobio nikakvu igru u ligi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Nakon što je gospodin Dejan Stanković podneo ostavku, prvi put sam počeo posle mnogo vremena. Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem posle utakmice i rekao mu poruku koju sam dobio od uprave i da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je: 'Da sam došao pre tri nedelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača'.

- Osećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom, zaista sam pokušao da ostanem, ali su se već odlučili za mene tako da ne mogu da uradim nešto drugo. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na vremenu koje smo proveli zajedno i želim vam sve najbolje u budućnosti. Takođe bih želeo da se zahvalim osoblju Crvene zvezde na svemu što su uradili za mene, bilo mi je zadovoljstvo raditi s vama momcii. I želeo bih da vam kažem da nikada nije bilo problema sa mnom i gospodinom Dejanom Stankovićem, sve vreme smo bili profesionalni i sa poštovanjem.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.