ČUDO NEVIĐENO! Novi Pazar u VRHU tabele prkosi Zvezdi!
Fudbaleri Novog Pazara, Foto: Starsport©

senzacija!

ČUDO NEVIĐENO! Novi Pazar u VRHU tabele prkosi Zvezdi!

Novi Pazar nastavio sa sjajnim učinkom

Objavljeno: 18:40h

Fudbaleri Novog Pazara upisali su novi trijumf u Mozzartbet Superligi Srbije i došli na deobu prvog mesta sa Crvenom zvezdom.

Izabranici Vladimira Gaćinovića vezali su šesti trijumf u nizu, a ovog puta bolji su bili od Spartaka iz Subotice rezultatom 2:0 (1:0).

Istina, Novi Pazar ima tri utakmice manje od Zvezde, kao i lošiju gol-razliku, ali bodovno će moći da se podiče da dele prvo mesto sa petostrukim uzastopnim šampionom.

Novi fantastičan meč kraj Jošanice najavljen je dosuđenim penalom već u 4. minutu, a koji ipak nije u gol pretvorio Miloš Mijić.

Fudbaleri Novog Pazara
Fudbaleri Novog Pazarafoto: instagram/fknovipazar_official

Ipak, isti igrač je samo devet minuta kasnije uspeo da se iskupi i golom iz igre na asistenciju Stefana Lončara donese prednost domaćinu.

Spartak je imao veći posed lopte, ali ništa više od toga, pa je već početkom drugog dela Novi Pazar uspeo da duplira prednost.

Posle samo četiri minuta igre u nastavku dosuđen je novi jedanaesterac, koji je ovog puta izveo Bojica Nikčević i bio precizan za 2:0.

Do kraja više nije bilo golova, niti većih uzbuđenja, pa je Novi Pazar ostvario šestu uzastopnu pobedu, interesantno, nakon uvodna tri poraza.

Serija koja i dalje traje, počela je još 29. jula pobedom nad Partizanom (1:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.