"ON JE KAO VANZEMALJAC - JAČI, VIŠI, BRŽI OD SVIH KOJE SMO VIDELI DOSAD!" - Mogu li ga zaustaviti?
Erling Holand, Foto: EPA/Andrew Yates

prijatelju, kako ćemo?

"ON JE KAO VANZEMALJAC - JAČI, VIŠI, BRŽI OD SVIH KOJE SMO VIDELI DOSAD!" - Mogu li ga zaustaviti?

Menadžeri pojedinih premijerligaških timova međusobno su razgovarali o tome kako da zaustave novu zvezdu prvenstva

Objavljeno:

Menadžeri nekoliko ekipa Premijer lige navodno su zvali jedni druge kako bi razgovarali o tome kako da zaustave novu zvezdu prvenstva.

Norveški napadač Erling Holand je ovog leta iz Borusije Dortmund prešao u Mančester Siti te je već sada jasno da je strašno pojačanje "Građana" jer je već prvi strelac lige sa šest golova u prva četiri kola.

U subotu je Holand postigao svoj prvi het-trik za Siti koji je tako uspeo da preokrene 0:2 protiv Kristal Palasa i pobedi 4:2.

Dvadesetdvogodišnjak je bio prejak, brz i prosto nezaustavljiv za defanzivce Palasa, a čini se da će svi ostali timovi imati jednake probleme kada se suoče sa njim.

Stoga su menadžeri pojedinih premijerligaških timova navodno obavljali međusobno pozive kako bi razgovarali o Holandu i žele zajedničkim snagama da nađu način kako da ga zaustave.

Ovu je vest prvi objavio britanski Telegraf, a potom su je preneli mnogi portali u Engleskoj. Jednostavno, strah od Holanda je evidentan:

- On je vanzemaljac - jači, viši i brži od svega što smo dosad videli - navodno je rekao jedan od trenera.

1 / 5 Foto: EPA/Andrew Yates

Nisu imenovani treneri koji su tražili zajedničko rešenje za zaustavljanje Holanda, ni onaj koji je ovo izjavio, ali njegov utisak deli cela ostrvska javnost.

Menadžer Sitija, Pep Gvardiola, u međuvremenu uživa u Holandovim igrama i ne prestaje da ga hvali.

- Ono što je važno jeste da je on divan momak, prizemljen. A mogao je da dođe i bude umišljen, ali nije, svi ga obožavamo - rekao je šef Cityja Pep Guardiola novinarima nakon Holandovog het-trika.

Erling Holand
foto: EPA/Andrew Yates

- On je jako srećan zbog svega. Ne radi se tu samo o golovima. Vidim njegovo ponašanje i njegov govor tela. Pazite na govor tela igrača i uvek je on u pravoj poziciji. Erling je fantastičan - rekao je Pep.

Holand je dao neverovatnih 86 golova u 89 nastupa toke svoje dve i po sezone s Borusijom Dortmund.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.