NATHO NESIGURAN PRED DERBI: "Nadam se da će sreća biti na našoj strani"
Veteran Partizana u kojeg saigrači imaju poverenje na terenu, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

sreda, 20 časova!

NATHO NESIGURAN PRED DERBI: "Nadam se da će sreća biti na našoj strani"

Novi trener je Natha zadužio među startnih jedanaest

Objavljeno:

Partizanov veteran Bibras Natho bio je junak pobede u Kragujevcu, u nedelju popodne.

Iskusni Izraelac je u 88. minutu doneo važna tri boda crno-belima.

NATHO PLESAO OD SREĆE: Igrači Partizana i Makabija se sreli na aerodromu! (VIDEO)

Partizan je izbegao kiks uoči "večitog" derbija sa Crvenom zvezdom.

- Utakmica je bila veoma teška, bilo je izuzetno toplo, a teren je bio suv, nisu ga nakvasili vodom, te se lopta jedva kretala. I u prvom poluvremenu smo stvarali šanse, imali smo dve dobre, nismo postigli gol, ali smo pobedili na kraju. Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobeda nam daje više samopouzdanja i gura nas napred, rekao je Natho.

Petrić PRIZNAO: Natho ŽRTVA! (VIDEO)

Nakon što je novi trener Gordan Petrić promenio formaciju tima, Natho se našao u startnoj postavi. - Trener je promenio formaciju na poslednjem meču i to je sve vratilo u normalu. Igramo kako trener kaže i misli da treba, a ta formacija koju on odredi je najbolja za nas, a kada pobedimo, onda je ta promena i dobra odluka.

U Kragujevcu je debitovalo poslednje pojačanje Partizana Hamidu Traore.

Hamidu Traore
foto: FK Partizan/Sandić foto

- Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane deo tima".

Partizan je mogao još u prvom poluvremenu da okrene igru u svoju korist. Nažalost, posle tvog sjajnog pasa, Dijabate nije postigao gol.

PARTIZANOVAC NATHO ŽELI POBEDU MAKABIJA! Novinar "pecnuo" Stankovića sa pitanjem, Deki ga "oduvao" odgovorom!

- Da, imali smo i tu šansu kada se u prilici našao Dijabate i siguran sam, da je dao gol, igra bi se promenila. Ali, to je fudbal. Nekad daš gol, nekad promašiš. Još jednu šansu smo imali nakon slobodnog udarca Čakija i isto je mogao da bude gol, ali na kraju, kada pobedimo, sve to zaboravimo. Bio je težak meč, loš teren, protivnički tim je dobar i veoma sam srećan zbog rezultata.

Derbi je u sredu (20h).

- Da, sledeća utakmica je derbi, svako zna šta znači derbi – to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Verujem u naš tim, nadam se da će sreća biti na našoj strani i da ćemo pobediti!".

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.