POGBA SE OGLASIO ZBOG PRETNJI KOJE JE DOBIO OD SVOG BRATA: Nažalost nisam iznenađen!
Pol Pogba, Foto: EPA/Peter Powell

kakva situacija

POGBA SE OGLASIO ZBOG PRETNJI KOJE JE DOBIO OD SVOG BRATA: Nažalost nisam iznenađen!

Trenutno se oporavlja od povrede desnog kolena i na teren bi trebalo da se vrati sredinom septembra

Objavljeno:

Francuski fudbalski reprezentativac Pol Pogba osudio je "pretnje i pokušaj iznude", u izjavi koju su potpisali igračevi advokati i njegov agent.

Svetski šampion iz 2018. reagovao je dan nakon što je na društvenim mrežama emitovan snimak na kojem njegov stariji brat Matijas Pogba (32) obećava "velika otkrića" o svom 29-godišnjem bratu, koji nastupa za Juventus.

- Nedavne izjave Matijasa Pogbe na društvenim mrežama, nažalost nisu iznenađenje. One su pored pretnji i pokušaj iznude od strane organizovane bande - navodi se u saopštenju.

Saopštenje su potpisali majka Matijasa i Pola, Jeo Moriba, koja je ujedno i advokat igrača Juventusa, kao i agent Rafaela Pimenta.

- Nadležni organi u Italiji i Francuskoj su obavešteni pre mesec dana i više neće biti komentara u vezi sa istragom koja je u toku - dodaje se.

Pol Pogba
foto: Profimedia

U video snimku objavljenom na društvenim mrežama na četiri jezika (francuski, italijanski, engleski i španski), Matijas Pogba, koji je takođe fudbaler, najavio je da će otkriti velike stvari o svom bratu, kao i o Pimenti.

Brat Pola Pogbe je u snimku rekao da "ceo svet", uključujući Juventus i sponzore, zaslužuju da znaju određene stvari, kako bi bili upoznati sa činjenicama i odlučili da li on zaista zaslužuje njihovo divljenje i poštovanje.

Prema navodima AFP-a i njihovih izvora, od Pola Pogbe se traži veliki novčani iznos ako želi da izbegne širenje navodno kompromitujućih snimaka.

Pol Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u Juventus, nakon što je šest godina proveo u Mančester junajtedu.

Trenutno se oporavlja od povrede desnog kolena i na teren bi trebalo da se vrati sredinom septembra.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.